Mennyi idő után mutatja ki a teszt a terhességet? Csak elmaradt mensinél érdemes tesztelni vagy előtte is?
Én 5 nap késés után teszteltem,de állítólag van olyan teszt ami előtte is kimutatja.
24 hetes kismami
Megmondom őszintén hogy eléggé tesztzabálós vagyok úgyhogy szoktam mensi előtt tesztelni az előző terhességemnél is teszteltem. Akkor 12 dpo-n még nega volt de már 13 dpo-n pozi.
Amikro nega lett akkor beletörődtem arra a napra, de annyira éreztem már hogy baba lesz hogy nem bírtam ki és másnap este csináltam tesztet. Az eredmény pozi lett akkor.
Vannak olyan tesztek (En Londonban elek, itt van sok ilyen), ami akar 6 nappal mensi elott kimutatja, de 68%-ra tuti csak. Minnel kozelebb vagy a mensi datumahoz, annal tutibb az eredmeny, de en pl. fogok 1 het mulva csinalni ujra egyet, ha addig nem jon meg es ha addig kibirom! :)
En sem tudom, h mi van: elvileg a reggeli pisi a tuti es en a nemvart utani nap es negativ lett. Bevallom szomoru vagyok, mert aug ota probalkozunk babaval es a mensim azota ossze-vissza, de mindig kesik. Hol 2, hol 9, hol 5 napot. Nem ertem. Vettem ovutesztet most, de meg remenykedem, h baba miatt var a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!