Kicsit kényes kérdésem van. Minden rendben velünk, de talán ez okozhatja hogy nem jön a baba?
Elég kényes a kérdésem, de talán itt feltehetem. Már többször megfigyeltem a páromnál, amikor elélvez nem lövell ki a sperma csak úgy kicsordogál. Már mindketten voltunk a meddőségiben és minden rendben velünk.
Szerintetek ez okozhatja hogy nem jön a pici? Már csak ötletelgetet, hogy mi lehet a baj. De gondolom ha így távozik a sperma attól a termékeny nyák segít neki feljebb jutni.
Már 1,5 éve.De igazából fél év próbálkozást írok, mert 1 év után kiderült hogy endom van így azzal műtöttek. Azóta fél év eltelt voltam HSG-n hormonteszten mindenen, a párom is rendben. A meddőségiben is mondták várjunk az inszemmel, most a betegségem is stagnál.
Már csak találgatok igazából.
Köszönöm hogy válaszoltatok.:)
Szia.
Gondolom akkor már több mindent kipróbáltatok a "cél" érdekében,de én tudok javasolni valamit,legalábbis mi bevetettük.
Miután férjem elélvezett,megemeltük párnákkal a csípőmet,ezzel segítve a kiskatonák útját.
Így ha "kicsordogál" is van esély a felfelé úszáshoz.
Igyekeztünk minél többet együtt lenni,de nem csak azokon a napokon amikor esélyesebb,hanem ahogy kedvünk tartotta,naponta többször is.
És tudom hogy könnyű azt mondani,ne akarjátok gőrcsössen,de hidd el ha nemcsak azért vagytok együtt hogy baba legyen,akkor hamar befog költözni a pocaklakó.
Szurkolok nektek.
Köszönöm.:)
Igen ezt még nem próbáltam. Pedig már sok mindent olvastam. Nálunk "sajnos" mikor peteérésem van mindig kicsit görcsösebb a dolog. Még ha tudat alatt is de tudom hogy mindennek smakkolni kell. A hónap többi napján ilyen nincs.:) Egyszer besikeredhetne egy spontán peteérés, amikor az ember nem "számít" rá.:)
Szia!
Nekem több olyan ismerősöm is van akiknek nem jön össze a baba, pedig minden rendben van, mind a két fél részéről. A barátnőmnél is pont így volt. Több éven át próbálkoztak, beültetéssel is. Elváltak / persze nem e-miatt/ és most mind a ketten boldog szülők.
Ezt nem azért írtam, hogy el kell válni, csak hogy vannak olyan párok akiknek nem jön össze a baba, hiába próbálkoznak egy másik partnerrel pedig igen.
Köszönöm a válaszokat.
Akinek már van lakója nagyon gratulálok. Másoknak pedig nagyon szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!