Már 2 hete kési! Kb.32 napos a ciklusom és 1 hét késés után csináltam tesztet negatív lett az eredmény de még mindig nem jött meg. Honnan tudjam meg, hogy most mi van mert soha nem mértem a hőmet. Elkezdjem mérni a hőmet?
Szia!
Ha geyenge volt a vérzésed mostanában, akkor tényleg dokihoz kéne menned. Nem terhesség gyanújával, mert akkor a teszt pozitív lenne.
Viszont oka van annak tényleg, ha gyakran késik, vagy kevés a vérzés. Szerintem ne kezelgesd magad, hanem vizsgáltasd ki, hogy mi okozza a gondot.
Más: a Gabriel teszt valóban megbízható, de ha menses várható napján délután csináltad utoljára, az még nem jelent semmit. Lehet, hogy akár aznap reggel, vagy egy-két nappal később reggeli első vizeletből már pozitív lett volna. A HCG napról napra nagyobb mennyiségben van jelen, tényleg csinálj még egy tesztet, ne találgass!
Viszont akár pozitív, akár negatív, mindenképpen menj dokihoz!
Nem vagy babás szerintem!
Nem bántani akarlak, de ez már nagyon belemagyarázós! A teszt is negatív, meg is jött!
Van,hogy átáll a mensi rövidebbre. Nekem is átállt. Évek óta 3 napos mensim van! Illetve volt, amíg terhes nem lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!