Hogyan "növeszthetném" a tüszőimet? Kissebbek mint múlt hónapban, kéne valami trükk ami néhány nap alatt megdobja. :-)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 20:53
1/9 anonim válasza:
Nem szedsz clostilbegytet? Az majd megnöveszti.
2/9 A kérdező kommentje:
Stimulálnak injekcióval, de múlt hónapban 16 mm volt eben az időben, most meg 13 mm.
2009. ápr. 21. 21:12
3/9 anonim válasza:
Milyen injekciót kapsz? Én Choregant, de az csak megrepeszti a tüszőt, ha elég nagy. Ha nincs minimum 17-18 mm, akkor nem is adja be a doki, mert akkor úgysem reped meg. Hányadik napon volt 13?
4/9 A kérdező kommentje:
A 10. napon volt 13 mm, a stimuláció 7. napján. Elvileg erre még 3 napot szúrtam, vagyis már csak 1 maradt, holnap megyek kontrollra. Merionallal kezelnek és Ovitrelle-lel repesztenek.
2009. ápr. 21. 21:38
5/9 anonim válasza:
Ha 28 napnál hosszabbak a ciklusaid, akkor a nem olyan rossz méret az a 10. napra.Még egy okosat tudok mondani a cickafark tea. Én még nem próbáltam, de sokan esküsznek rá.
6/9 anonim válasza:
Szia!Iratass az orvosoddal clostylt,az majd segit!Szerintem más nem!
7/9 anonim válasza:
Én Clostyilt szedtem, megnövesztette...
20 hetes kismama
8/9 A kérdező kommentje:
A Merional 3x erősebb mint a Closty:)
2009. ápr. 21. 21:52
9/9 anonim válasza:
Én is Merionallal növesztettem, és csak 2/3 ampullát adtam be, mégis 3 szép nagy tüszőm érett. Te egész ampullát adsz? Mert ha nem, akkor növelhetnéd az adagot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!