Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellékhatása...

Szanka kérdése:

Fogamzásgátló mellékhatása lenne talán?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ismét kérdéssel fordulok hozzátok!

Három hete hagytam abba a fogamzásgátlót, mert babát szeretnénk. Két évig szedtem a Cypromix-et, rendszeresen jártam ez idő alatt nőgyógyászhoz (rákszűrés).

Nos amóta abbahagytam, megjött természetesen, amit a gyógyszer váltott ki, kicsit egy két nappal tovább is volt meg, de nem foglalkoztam vele, mivel gondoltam hogy a tabletta nemszedése miatt van. Utánna teljesen felpuffadtam,egy-két pattanás is előbukkant az arconom, de ezt is ráfogtam a tablettára, és körülbelül egy héten belül el is multak a tünetek. Tudom, hogy idő kell mire rendesen visszaálla hormonja egy nőnek. De mégis mennyi?

Most ismételten visszajött a puffadás és a jobb petefészkem nyilal, olyan mintha fel lennék fázva, de mégse, de már olyan szinten, hogy görcsöl.Meg kicsit a nemiszervem mintha duzattabb lenne, de szemmel nem látható, csak érzem, de sztem a gyulladás miatt. Sűrűbben abszolút nem járok Wc-re, nem is fáj ha pisilek.Ez is a gyogyszer miatt lenne?

Ha nem mulnak a tünetek orvoshoz megyek hétfőn!

2011. szept. 7. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! 2.vagyok.akkor a tesz még nem biztos,hogy kimutatja,ha babás s vagy,nekem elég későn,a nemvárt menzesz kimaradása utáni 4.,illetve 5.nap lett csak pozitív.nem vagyunk egyformák:)menj el a dokihoz ma,és írd meg mit mondott.drukkolok,hogy ne legyen semmi probléma:)
2011. szept. 8. 10:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Péntek délelőtt sikerült orvost intézni, majd holnap jelentkezem :)
2011. szept. 8. 14:32
 13/15 A kérdező kommentje:

Nah, voltam orvosnál! Hála istennek, nem akkora nagy a baj!

Reggelre megjött :S, de attólfüggetlen megvizsgált.

Fel vagyok fázva, írt fel gyógyszert, megnézte, hogy nem-e vagyok méhen kívüli terhes, de nem. Két hét múlva vissza kell menni, egy kis vizsgálatra, meg akkor csinál egy kis ultrahangot, kíváncsi milyen vagyok belül.

Csak az benne a dúrva, hogy semmi olyan jelét nem mutatta, hogy fel lennék fázva, mert voltam már felfázva és az nem ilyen volt eddig, mint most ez :S

Legalább megnyugodtam, de még most is fáj :(

2011. szept. 9. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Lényeg,hogy nem komolyabb a baj...jobbulást kívánok és szép hétvégét! :)
2011. szept. 9. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
2.vagyok.még jó,hogy időben észrevették,lehetett volna késbb komolyabb következménye.Engem régebbe egy magándoki úgy félrekezelt,hogy lábon kihordtam egy nagyon komoly petefészekgyulladást,aminek következtében a jobb petefészkem hozzá van hegesedve a méhemhez.Ez néha ign komoly fájdalmakat tud okozni.neked gyors jobbulást,aztán ha rendben leszel,hajrá gólya!:)
2011. szept. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!