Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra nem vártam és nem...

Vasárnapra nem vártam és nem jött meg. Tegnap csináltam teszeter délután, de reggeli vizeletből, de negatív lett. Ma délután csinálhatok tesztet vagy inkább várjak reggelig?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

szia!

Én várnék a helyedben még min. 3 napot, az a biztosabb!

2009. ápr. 21. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Vrj reggelig, tudom, hgoy nehéz várni reggelig, de a reggeli vizelet a pontosabb. Abban van több HCG.
2009. ápr. 21. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Várj még! Reggeli vizeletből tesztlj majd!

A teszt érzékenysége is különböző lehet. Melyiket használtad?

Amiket én ismerek:

Qupido 10-es - ez a legérzékenyebb, de nehéz beszerezni

Gravi hcg 20-as

Gabriel 25-ös

Clear Blue - 50-es

Sok sikert!

2009. ápr. 21. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
tüneteid?
2009. ápr. 21. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Tünetem nem sok van.Folyton aludni tudnék, de az lehet az időtől is. Szúrkál a hasam, kicsit fáj a mellem, az lehet mensitől is. Émlygek néha, nem kíavánom a kávét, azt minden nap 2-szer szoktam inni. Azt nm tudom, hogy jó e,de nincs semmilyen folyásom, tök "száraz" vagyok. Pénteken volt egy kis enyhe fehéres folyásom, de enni. Tegnap qupidóval teszteltem.Hát nem tudom, várok holnapg vagy csütörtökig. Nem szokott késni. Októberben hagytam abba a gyógyszert azóta 28-29 napra mindig begjött. Ma vagyok a 32.-nél.
2009. ápr. 21. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Hűha...jól hangzik:)
2009. ápr. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!