Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaha lesz esélyem ikrekre?

Valaha lesz esélyem ikrekre?

Figyelt kérdés
Apukám felől a nagymamámnak van egy ikertestvére, kétpetéjűek. Már kb. 4 éves korom óta folyamatosan beugornak képek, hogy ikreim fognak születni, az egyik fiú, a másik lány, és 6 perc különbséggel születnek. Mitől lehet ez? Lehetnek ikreim majd valamikor, ha gyereket szeretnék?
2011. szept. 6. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
ha már így megálmodtad előre és érzed is, szerintem van benne valami, én hiszek az ilyesmiben. nálunk is apum anyukája ágán vannak ikrek :)
2011. szept. 6. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi esélyed van, de: :-)

Nálunk a családban senki nem tud ikrekről egyik oldalról sem. Férjem családjából sem. Én mindig nagyon szerettem volna ikreket, mondtam is többeknek annó. Én is álmodtam hogy ikreim vannak, még a lányom előtt is, mikor még nem volt egy gyerekem sem. És ugrottak be képek ha nem aludtam akkor is. Hát van ami nem jött be, ami nem egészen úgy történt, de a lényeg: másodjára ikreim születtek, lassan 13 hósak, és fiúk ahogy előtte láttam. :-)

Amúgy a lányomnál is tudtam hogy lány lesz, nem is volt fiú név a tarsolyunkban.

2011. szept. 6. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem meg akkor ugranak be képek mikor nem alszok, szintén így :) És már egész kicsi korom óta.
2011. szept. 6. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is ikrekre vágyom!a papám részéről volt 2x2 iker fiú testvére és a páromnak az apukája részéről van két iker féltestvére! remélem mindkettőnknek összejön!:D amúgy szerintem van rá esélyed!
2011. szept. 6. 16:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedves utolsó válaszolónak pedig szurkolok, hogy összejöjjön! :)
2011. szept. 7. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Köszi!:) én is viszont neked! de azért még várj egy kicsit:)
2011. szept. 7. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem remélem van...apukám és a keresztapám egypetéjű ikrek,ráadásul apukám ágáról van még-akikről én tudok-2 ikerpár.Ráadásul azt mondják,többedik terhességnél,illetve az anyuka magasabb életkora esetén sanszosabb az iker...38 éves vagyok,és a 3. babára gyúrunk.Mondjuk lenne lepődés.Az uram azt mondta,a haja kihullana,ha kiderülne,hogy ikrek.Azért 4 gyerek nem semmi.De állunk elébe.
2011. szept. 8. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az anyukám anyukája vagyis nagymamám két petéjű ikrek. Egyneműek de nem hasonlítanak. Sokan mondják,hogy 2 generációt ugrik az ikerterhesség. Vagyis, nekem esélyes elvileg! Most kismama vagyok, korai terhesség, eddig csak petezsákot találtunk,de már a családban megálmodták,hogy ikreim lesznek, és már körülbelül 5 ember jött, hogy biztos ikrek....Hát kiderül:) Mondjuk én nem szeretnék ikreket, max ha mindkettő fiú!:)
2011. szept. 9. 07:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Anyai nagyapámnak volt ikertestvére (tehát a hajlamot dédanyámtól örököltem valszeg) és nekem is 6 hónapja kétpetéjű iker kisfiaim születtek. Érdekes, hogy elsőre nagyon szerettem volna ikreket, de "csak" egy kislányom született, most pedig eszembe sem jutott, hogy ikreim lehetnek és meg is lepődtem az első ultrahangon, amikor két szívhangot láttunk a dokival. :-) Kívánom, hogy neked is sikerüljenek az ikrek, mert nagyon klassz "dolog" az ikres szülőnek lenni. :-))
2011. szept. 9. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Világ életemben azt gondoltam,hogy egy kislányom lesz,hosszú szőkésbarna hajú,Emmának hívták,persze én is megálmodtam,nagyon valóságos volt..Ehhez képest ikreim születtek,két fiú.Soha életemben nem gondoltam volna hogy fiam lesz,azt meg hogy kettő,hát...
2011. szept. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!