Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kevés egy kicsit a hormonom?

Nem kevés egy kicsit a hormonom?

Figyelt kérdés

A 21. napi vérvételen a progeszteronom 25.0 nmol/l volt nem kevés ez egy kicsit?

Pém tuti volt mert a doki a 14. napon 3 db tüszőt látott és 17mm volt a legnagyobb meg az LH értékem is 5.2 ami mutatja a pét de a progeszteron nekem kevésnek tűnik vagy nem az?

Segítenétek a múlt havi görbémet is csatolom :

[link]

2009. ápr. 20. 19:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia.

Gratulálok a babához annyira irigyellek és szívből kívánom hogy most maradjon is veled , a folsav cickafark málnalevél palástfű , e-vitamin , kombinációt szedem/iszom minden nap 4 hónapja azóta van rendes pém tudom hogy jók és hogy használnak , de a babó mégsem jön ....

2009. ápr. 23. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, hogy a málnalevelet, csak a terhesség utolsó időszakában kell inni, hogy könnyebb legyen a szülés. A palástfűt pedig a ciklus 2. felében, hogy megtapadjon. A barátcserjét még szedd hozzá szerintem, de ha kiderül, hogy babás vagy azonnal hagyd abba. Ja én még voltam 1-2 alkalmat termékenységi masszázson, szerintem ez segített a legtöbbet. Teljesen kitisztított. De a férjem se úszta meg Cinket és Ginseng bogyót evett és 10. naptól sok tojást (jó volt neki az eredménye, de így még jobb). sok sikert és kitartást. össze fog jönni:)

2009. ápr. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!