Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltam együtt egy fiúval és...

Voltam együtt egy fiúval és nem védekeztünk, de nem ment bennem el, terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagyunk látnokok!VÉDEKEZZ!!
2009. ápr. 20. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért?

ha már szexel valaki akkor VÉDEKEZZÜNK nem?

2009. ápr. 20. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Mások akkor is védekeznek ha régóta együtt vannak nemhogy egyszeri együttlétnél!Lehetsz akkor is ha nem ment el de ezt már annyian annyi helyen leírták!!!Imádkozz,hogy ne legyél statisztikai adat az előváladékos terhességre és tanulj ebből!Nem csak a baba miatt kell egyébként sem védekezni mert annyi betegség van amit lehet észre sem veszel magadon mégis megkapod és lehet egy életen végig kísér és sok kellemetlenséget okoz akár még meddőséget is!!!Ha egyalkalmas együttlétről van szó akkor pláne komolyan kell venni a védekezést méghozzá nekünk csajoknak mert a pasik ezt nem veszik komolyan és nekik nincs annyi kockázat!ÓVSZER!!!Használd!!!
2009. ápr. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!