Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy esetleges méhen kívüli...

Egy esetleges méhen kívüli terhesség tünetei mikor jelentkezhetnek peteéréstöl számítva?

Figyelt kérdés

Egy tündéri barátnöm nevében kérek segítséget, mert én nem tudom a választ!

A pé.18 napja volt,késik a vérzése,nagyon erös nyilalásokat érez az alhasában,nagyon erös derékfájással kísérve.Mi lehet?

2008. márc. 9. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Ez még nem lehet biztos hogy méhen kívüli. Nekem is erős nyilalások voltak és kisugároztak a hüvelyembe, mégis jó helyre ágyazódott a pici.

A méhen kívül terhesség nagyon erős görcsökkel jár úgy tudom. És vérzés is van.

Hívja fel az orvosát és kérdezze meg tőle!

2008. márc. 9. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen forduljon orvoshoz!!!!Lehet fenyegető vetélés jele de lehet méhenkivüli terhesség is,vérzés már csak akkor jelentkezik ha nagy a baj!!!Menjetek azonnal orvoshoz!jobbulást kivánok!Tesztet csinált már a barátnőd?Biztos h terhes?
2008. márc. 9. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem nem egész 2 éve volt sajna egy méhenkívüli terhességem. Rendesen volt menzeszem, de miután elmúlt pecsételő vérzés jött elő, ami olyan kávézacc-szerű volt. Azt gondoltam - vagyis bogarat tettek a fülembe - hogy talán terhes vagyok. Csináltam is tesztet, nagyon halványan , de ott volt a két csík. Viszont jobb oldalon , folyamatosan nyilallásokat éreztem a petefészek, vagy petevezeték körül. Az UH-n a méhben nem találak terhességet, viszont gyanították hogy méhen kívüli terhességem van.Laporoszkópiával műtöttek és a műtét után tudtam meg, hogy valóban méhen kívüli (kb. 5 hetes) terhes voltam, a petevezetékbe volt beágyazódva a kis embrió. Van akinek semmi tünete nincs (egy ismerősöm így járt), csak hirtelen begörcsölt és akkor derül ki hogy méhen kívüli terhessége van . Amit Te leírsz a barátnődről, az lehet rendes terhesség is ( én is most vagyok 34 hetes és minden rendben van!:)), de a tesztem most nem halvány volt 5 hetesen , hanem nagyon is erős 2 csíkos. A hasam az elején most is fájdogált, mintha meg akarna jönni, de ez gyakori tünet a terhesség elején. Szóval szerintem teszteljen egyet és mielőbb menjen el dokihoz, ha pozitív lesz, hogy bizosan lássák, jó helyen tapadt-e meg a picúr. Sok sikert kívánok Neki és ne aggódjon, csak járjon mielőbb utána, hogy mi okozza a leírt tüneteket. Remélem tudtam segíteni!

2008. márc. 9. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok megint! Csak még annyit, hogy nem kell megijedni, csak ha ne adj isten méhen kívüli, azt jobb mielőbb észrevenni és akkor nem okoz semmi komoly károsodást és nyugodtan teherbe tud esni, mint ahogy nekem is sikrült. Szorítok Neki!!!
2008. márc. 9. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Csinált egy tesztet két napja(sajna nem azt amit ajánlottam neki)az - lett,de mindenki azt mondja,hogy lehet,hogy korai volt még!! Most éppen szörnyü hányingere van.Remélem nem lesz baja 3 év várakozás után!!!
2008. márc. 9. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Néhány nap múlva ismételje meg, legjobb a reggeli vizeletből. Nem vagyunk egyformák, talán még nagyon alacsony a HCG szintje! Drukkolok és fel a fejjel!!!
2008. márc. 9. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már meg kellet volna jönni a menszeszének? Az elmaradt menszesz után kb. 5 nappal már ki kell, hogy mutasson a teszt valamit még ha halovány is az a második csík.
2008. márc. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!