Zerintetek mikor volt peteérésem? Jól jelölte be a ciklus. Hu? Tegnap meg tegnapelött + volt az ovu tesztem!
Figyelt kérdés
Miért + akkor? És meddig lessz az? Ha ma együtt leszek a párommal az még nem késő?
2009. ápr. 20. 10:28
1/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha egyidőben mérnéd minden nap a hődet, akkor átlátnád a görbéd, ezt nem rosszindulatúan mondom, csak akkor nyilvánvalóbb lett volna a pé-d. És fontos hogy még az ágyból kikelés előtt mérd, minden nap ugyanabban az időben.És szernitem igazat mond az ovuteszt,mert ált. akkor pozitív ha 48 órán belül pé-d lesz! Sok sikert a babához!!!
2/11 A kérdező kommentje:
Reggel felkelés elött mérem a hőmet,van hogy csúszik fél órát.De akkor rosszúl húzta be a ciklus.hu? Ma még lehet esély a babára?
2009. ápr. 20. 10:45
3/11 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu szerint 26 naposak a ciklusaim,a múlt hónapban 28 napra jött meg.Nem késői a peteérésem ha még nem volt?
2009. ápr. 20. 10:47
4/11 anonim válasza:
1 vagyok: Vagy kezelve valamilyen nőgygyászati betegséggel? Csináltál már a poz. tesztek előtt is tesztet? Bocsi hogy kérdezek csak próbálok segíteni.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezelve semmivel.3 nappal ezelött negatív volt az ovu tesztem ,(mert halványabb volt mint a kontroll vonal) tegnapelött meg tegnap + volt.Akkor most mi lehet????
2009. ápr. 20. 11:11
6/11 anonim válasza:
csak azért kérdeztem mert akinek ösztrogént és progeszteront túltermeli a szervezete, annak mindíg poz az ovu tesztje, de akkor nálad ez nem áll fenn. És lehet hogy még most lesz pé-d vagy ma van.
7/11 A kérdező kommentje:
És az szerinted nincs túl későn??És mikor kell akkor megjönnie?
2009. ápr. 20. 11:23
8/11 anonim válasza:
ha mondjuk ma van pé-d akkor mához számított 14 napra kell megjönnie.
9/11 anonim válasza:
amúgy hány naposak a ciklusaid általában?
10/11 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu szerint 26 napos,múlt hónapban 28 napra jött meg.
2009. ápr. 20. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!