Azt hallottam, hogy az Elevittől hamarabb teherbe lehet esni. Igaz ez?
Szia!Hát nem is tudom...Nekem ismeröseim azt mondták,hogy vegyek a patikába E vitamint(vény nélkül kapható pár 100ft)és szedjem azt,mert ez nekik is bevállt vagy az Elevitet.Én mind kettöt szedte most egy hónapja kb.nem szedem az Elevitet és a másik vitamint nyáron szedtem(szerintem nem ért semmit,mível nem estem teherbe).Na de az elevitet kb. 1 hónapja nem szedem és most késik(2-3 nap).Hát majd meglátjuk???Na de én voltam vizsgálaton a hormon szintemet nézzték és a dokim azt mondta minden rendben van!!!Ettöl függetlenül 1,5 éve probálkozunk(eddig sikertelenül)remélem most van valami...
Bár már nem akarok rá gondolni:)!
Szóval lehetséges,hogy van benne valami,mert én ismerösi körömben is "segített" az elevit.Szerintem szedheted(ez is vény nélkül kapható).Bár azért menny el orvoshoz.
Sok sikert nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!