Március 15-én volt az utolsó menstruációm,pénteken és szombaton pozitívat teszteltem de nagyon megvagyok ijedve mert már 10 napja barna folyásom van (nem véres!) és sok rosszat hallottam erről! Járt így már valaki?
Figyelt kérdés
Holnap hívom a dokimat hogy mi a helyzet és nagyon remélem hogy minden rendben lesz!Valaki volt már ilyen helyzetben esetleg?2009. ápr. 19. 20:19
1/4 anonim válasza:
Igen én voltam, de miért vártál 10 napig? Én még aznap hívtam a dokimat és be kellett mennem UH-ra a babával minden rendben volt, de a doki szerint a szervezetem még nem állt át és a 'mensi idején'(8+1 hetes voltam) barnáztam. Ezért írt ki nekem Utrogestant és ezt kell szednem a 12. hétig.
Remélem nálad is minden okés lesz. Majd írd meg.
11+3 hetes kismama
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem voltam dokinál mert tegnap igazolódott be a terhesség!De akkor úgye nem kell a legrosszabbra számolnom?
2009. ápr. 19. 20:44
3/4 anonim válasza:
Akkor elvileg mostanság kellett volna megjönnie neked, ugye?
Hát remélem nincs semmi baj, nagyon szorítok neked. Sokat barnáztál? Vagy inkább csak a WC papíron látszott? Tüneteid vannak? Mármint terhességi tüneteid? El ne felejts szólni mi volt a dokinál. (Első voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Van émelygés,mellfeszülés,gyengeség sokszor!Hát inkább akkor barnázok amikor WC-re megyek.Ja amúgy egy hete kellett volna megjönnie és elötte kezdődött ami azóta is van!
2009. ápr. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!