Akkor is kivártátok az 1 évet, ha biztosan mindig jókor voltatok együtt?
1 év várakozási időbe gondolom benne van az is, hogy nem mindig peteéréskor van együtt a pár.
Mi férjemmel szinte minden nap szeretkezünk, mostanában peteérés környékén csökkentettük 1,5 - 2 napra, hátha ez a baj.
5. hónapja várjuk a babát, de eddig semmi :(
Nőgyógyásznak említettem, de csak annyit mondott, előbb a férjem menjen el spermavizsgálatra, aztán kezdhetünk engem vizsgálni.
Megnézett hasi ultrahanggal is, de csak annyit mondott, rendes méretű a méhem, mikor kérdeztem a cisztákról, semmit nem mondott.
Sztk-s rendelésre járok, mert nem lenne pénzünk magándokira, lehet, hogy ott többet mondanának?
Ha elvileg minden rendben, akkor vajon miért nem jön a baba, ha biztos együtt vagyunk peteéréskor?
Akik gyakran szeretkeznek, mennyit vártak a kivizsgálásokkal?
És érdemes a támogatott vizsgálatokra várni, vagy gyorsabb, megbízhatóbb egy magán meddőségi központ?
Az ovuteszt barátnőmnek pozit mutatott, de még sincs peteérése. Most kezdi el szedni rá a gyógyszert!
Ő is úgy jött rá,hogy elkezdett hőt mérni. Szerintem egy hónapot még szánj rá. Mert lehet,hogy "csak" annyi a baj,hogy mondjuk nem tud megrepedni a tüsződ, azt a dokid is tudja orvosolni!
Köszi a válaszokat.
Ha hétvégén megjön elkezdek hőmérőzni, de azért biztos ami biztos, ha most és a következő hónapban sem jön össze, elküldöm férjem vizsgálatra mivel melegüzemben dolgozik, így van rá esély, hogy nála van a gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!