Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfelelő értékek ezek babater...

Megfelelő értékek ezek babatervezéshez? TSH és prolaktin.

Figyelt kérdés

TSH 2,490 mIU/L 0,400 - 4,000

Prolaktin 549,5 mIU/L 70,8 - 566,5

Olvastam hogy a TSH-nak 2 alatt kellene lennie. Fontos ez vajon? Köszönöm a segítséget.

2011. aug. 30. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A prolaktinos vagyok!

Szorítok a dokihoz!!!!!!! Várjuk majd a beszámolót!!!

2011. aug. 31. 13:42
 12/18 A kérdező kommentje:

sziasztok! a doki thyroxint írt fel, felet reggelenként.

azt mondta, hogy 1-es értéket kell belőni babához.

továbbá azt is, hogy a prolaktint is a TSH szabályozza, így valószínűleg ez az értékem is csökkeni fog. nézünk még vércukrot, az is fontos. alapos és szimpatikus doki (Tüű), remélem segíteni fog :)

2011. szept. 1. 10:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Sok sikert a babához!

Nekem 1-2 szokott lenni az eredményem mikor rajta voltunk a babatémán.Nekünk 9 hónap után sikerült(lehet hogy nem csak ez miatt)Persze ezt nem azért írtam hogy elkeserítselek.Remélem minél előbb összejön!:)

2011. szept. 1. 11:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Szilvia, köszönöm a kedves sorokat! 6 hónapja rajta vagyunk, de nem vagyok elkeseredve, boldogan és pozitívan tekintek előre, egyszer úgyis összejön, hamarabb vagy később nem érdekes, megvárjuk :))

köszönöm szépen a válaszokat, és mindenki másnak aki hasonlóan babára vár mint mi a kedvesemmel, nagyon drukkolok, és kitartást kívánok!

2011. szept. 1. 13:56
 15/18 Manka68 ***** válasza:

Tüű doki a király!! :-)

Én is hozzá járok!

2011. szept. 1. 16:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A "prolaktinos" vagyok!! Nagyon örülök,hogy ilyen szimpatikus dokival találkoztál, aki tényleg foglalkozik Veled!!

Nagyon szorítok a Babához!!!!!! :) Mi is próbálkozunk, nekünk ez a 3. hónap és szerdán derül ki hogy sikerrel jártunk e. :)

2012 a mi évünk lesz, erre gondolj!!! Anyukák leszünk!!!! :)

2011. szept. 1. 20:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Manka: Tüű valóban nagyon szuper doki, ritka kincs ebben az országban ..

Prolaktin-lány : (:D), nagyon nagyon drukkolok, kívánom, hogy sikerüljön! Nekünk ez a hónap kimarad, kedvesem elutazik, de sebaj, legalább addig a gyógyszer rendbeteszi a TSH-t, és belehúzunk és igen igen 2012 reszkess, jövünk !! :)

2011. szept. 1. 22:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nem tudom, olvas-e valaki, aki hozzászólt ehhez a kérdésemhez ?

Ahogy elkezdtem szedni az L-Thyroxint,aazonnal teherbe estem :) Ma már 30 hetes, boldog kismama vagyok :)

A 'polaktinos' hozzászólótól kérdeném: van-e siker ? nagyon remélem, hogy Veled is megtörtént a csoda :))

2012. márc. 24. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!