Megfelelő értékek ezek babatervezéshez? TSH és prolaktin.
TSH 2,490 mIU/L 0,400 - 4,000
Prolaktin 549,5 mIU/L 70,8 - 566,5
Olvastam hogy a TSH-nak 2 alatt kellene lennie. Fontos ez vajon? Köszönöm a segítséget.
Kedves kérdező!
A prolaktinos vagyok!
Szorítok a dokihoz!!!!!!! Várjuk majd a beszámolót!!!
sziasztok! a doki thyroxint írt fel, felet reggelenként.
azt mondta, hogy 1-es értéket kell belőni babához.
továbbá azt is, hogy a prolaktint is a TSH szabályozza, így valószínűleg ez az értékem is csökkeni fog. nézünk még vércukrot, az is fontos. alapos és szimpatikus doki (Tüű), remélem segíteni fog :)
Sok sikert a babához!
Nekem 1-2 szokott lenni az eredményem mikor rajta voltunk a babatémán.Nekünk 9 hónap után sikerült(lehet hogy nem csak ez miatt)Persze ezt nem azért írtam hogy elkeserítselek.Remélem minél előbb összejön!:)
Szilvia, köszönöm a kedves sorokat! 6 hónapja rajta vagyunk, de nem vagyok elkeseredve, boldogan és pozitívan tekintek előre, egyszer úgyis összejön, hamarabb vagy később nem érdekes, megvárjuk :))
köszönöm szépen a válaszokat, és mindenki másnak aki hasonlóan babára vár mint mi a kedvesemmel, nagyon drukkolok, és kitartást kívánok!
Tüű doki a király!! :-)
Én is hozzá járok!
Szia!
A "prolaktinos" vagyok!! Nagyon örülök,hogy ilyen szimpatikus dokival találkoztál, aki tényleg foglalkozik Veled!!
Nagyon szorítok a Babához!!!!!! :) Mi is próbálkozunk, nekünk ez a 3. hónap és szerdán derül ki hogy sikerrel jártunk e. :)
2012 a mi évünk lesz, erre gondolj!!! Anyukák leszünk!!!! :)
Manka: Tüű valóban nagyon szuper doki, ritka kincs ebben az országban ..
Prolaktin-lány : (:D), nagyon nagyon drukkolok, kívánom, hogy sikerüljön! Nekünk ez a hónap kimarad, kedvesem elutazik, de sebaj, legalább addig a gyógyszer rendbeteszi a TSH-t, és belehúzunk és igen igen 2012 reszkess, jövünk !! :)
Sziasztok, nem tudom, olvas-e valaki, aki hozzászólt ehhez a kérdésemhez ?
Ahogy elkezdtem szedni az L-Thyroxint,aazonnal teherbe estem :) Ma már 30 hetes, boldog kismama vagyok :)
A 'polaktinos' hozzászólótól kérdeném: van-e siker ? nagyon remélem, hogy Veled is megtörtént a csoda :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!