Egy spontán vetélés utáni hónapban változhat a hő vagy a ciklus jelek folyás ilyenek?
Figyelt kérdés
Múltkor késett és az egyik nap hajnalban borzalmas görcsöm lett egy hatalmas vérözönnel utána összeestem és másnap délutánig hányingerem volt és hajnal ban végig leírhatatlan görcseim voltak! Az orvos szerint az volt hogy egy spontán vetélés de mivel másnap estétől mintha rendesen menzeszelni kezdtem semmi görccsel ezért nem maradt meg és kiürült azt mondta a doki!
Így most sokkal másabb minden,a görbém teljesen másabb nincsenek ovulációs fájdalmaim...csak "ovu "idején (már ha egyáltalán volt) sok pattanás jött ki rajtam mint menzeszkor de sokkal több!Akkor ez emiatt van?
Mindenkinek kellemes vasárnapi napot kívánok!
2009. ápr. 19. 08:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!