Ha a ciklusaim 28 naposak 95%-ban szinte mindig. Az utolsó 26 nap volt de előtte sorozatban 28, akkor most is 14. nap van a Pé-m?
Vagy igen, vagy nem.
Attól, hogy 28 naposak a ciklusaid, még nem biztos, hogy pont a 14. napon van, ez csak hozzávetőleges.
Ha pontosabban akarod tudni, akkor figyelni kell valahogyan. (Hőmérőzés/ovuteszt) Ez akár ciklusonként is eltérhet.
Olyan mintha ezt a kérdést én írtam volna ki :)
Szinte mindig 28 napra jött meg most pedig 26 napra ! Szerintem előbb lesz ,mert nekem már a 11-12. napon nyúlósabb volt a nyákom ! Augusztus 18 .-án jött meg !
Lehet, hogy "tök jó", de még ezzel sem vagy kisegítve.
A természetes családtervezés programnál az ilyen számításokhoz az utolsó minimum 12 ciklus hossza szükséges. És még így is lehet eltérés minden ciklusban...
Bár mivel épp babát szeretnél, túl "nagy hiba" nem csusszanhat be. :o) (Én fogamzásgátlásra is ezt használom, ott már koránt sem mindegy. Eddig 6 éve működik, két tervezett gyerekkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!