Fné Brigi kérdése:
3 napja késik, szeretnénk babát, de eddig még nem sikerült, Az h 3napot késik jelentheti azt hogy babánk lesz? Nincs rá utalo jel hogy meg jönne.
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 18:15
11/25 A kérdező kommentje:
igen csináltam,reggel 4óra25perckor de sajna negativ lett. :( Azóta se jött meg,lehet hogy a teszt rossz volt?
2011. aug. 30. 11:56
12/25 A kérdező kommentje:
kérlek válaszoljatok!!!!!
2011. aug. 30. 11:57
13/25 anonim válasza:
Szia, lehetsz még terhes, lehet nem középidőben fogant! Pontosak a ciklusaid? Nekem 10 nap késés után lett halvány pozi, de sajnos tegnap előtt elment a baba, mert megbetegedtem. Amíg nem jön meg, addig van remény!
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,hát reménykedem nem tudok mást még várok.Szerinted mikor menyek orvoshoz?
2011. aug. 30. 12:54
15/25 A kérdező kommentje:
A ciklusaim pontosak voltak eddig!
2011. aug. 30. 12:55
16/25 anonim válasza:
utolsó vagyok, szerintem ne menj még, mert csak elküldenek, ha már 2- 3 hetet késik, akkor már mehetsz. Engem is lecsesztek, pedig pozitív teszttel mentem. 4 napos késésnél maximum elküldenek. Ha van privát orvosod, akkor felhívhatod, bár pozitív teszt után is csak 6 hetesen javasolják, mert akkor már látni valamit. 3 hetes késésnél nálam semmit sem láttak, aztán el is vetéltem.
17/25 A kérdező kommentje:
sajnálom h elvetéltél,megfogom várni én is a két hét késést.Kitudja még az is lehet hogy meg fog jönni,hiszen nem érzem hogy terhes lennék csak annyi h 4 napja késik,kiszámoltam egy kalkulátoron h hány hetes lehetek azt írta h 4.ilyenkor szerintem már érezni kellene valamit,vagy nem???
2011. aug. 30. 13:16
18/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem nem szabályszerű, hogy érezned kell valamit is, én egyik gyerekemnél sem éreztem semmit, csak kimaradt 1 hónap, és csak úgy csináltam tesztet, és pozitív lett, akkor voltam mindegyiknél 6 hetes. Azt még el kell mondanom, hogy az életben nem volt normális ciklusom, hol volt, hol nem volt. Anyukám szokta mondani, hogy lányom már igen régen voltál beteg, nem vagy terhes? És így lett a két gyerkőc. :-)
19/25 A kérdező kommentje:
Jó neked hogy már van gyereked nekem még nincs ez lenne az első.néha néha meg fájdul a derekam de utána elmúlik majd írom hogy mi lett.
2011. aug. 30. 13:35
20/25 anonim válasza:
ok, várom az eredményt, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!