Mik a válaszok a kérdéseimre?
van 1 történetem és hozzá 1-2 kérdés akinek van türelme az olvassa végig és lécci válaszoljon.
barátnőmmel pettingeltünk és hát összeraktuk a nemi szerveink de nem volt meg az aktus csak egymáshoz dörzsölődtek és utána megujjaztam. a barátnőm szűz nemvagyok benne biztos de azthiszem nem volt előváladék és ha lett is volna akkoris wc-ztem az utolsó maszturbálás óta.
1., igaz h ha wc-ztünk és utána az előváladék bejut a hüvelybe akkor ott már nincsenek életképes spermák mert a vizelet kiírtja őket?
2., mekkora az esély a terhességre?
3., számít valamennyit h szűz és hogy valószínű megvolt még a szűzhártyája?
normális válaszokat lécci
előre is kösz
A spermák kijutva levegön csak pár percig életképesek. Az elöváladék is tartalmazhat spermiumot és ha az elöváladék a lány nemiszervére kerül, már akkoris terhes lehet, mert peteéréskor olyan anygokat termel a nöi szervezet, ami a spermiumoknak kedvez.
Az esély nagyon nagyon kicsi, de lehetséges.
Nem számít.
Ha már csinálni akarjátok, használjatok óvszert! Te sem akarod, h a barátnöd terhes legyen, ugye? Ne adj esélyt rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!