Lehet ez a terhesség jele? Vagy csak én dimenzionálom túl?
Jövő hét szerdára nem várom. A menzeszem rendszeres, szabályos 28 napos ciklusaim vannak. Ilyenkor már szokott jelentkezni a mellfeszülés, enyhe mensi szerű görcsök. Ezek most nincsenek, ellenben ma reggel óta szurkál a hasam. Ilyet még sosem tapasztaltam, és olvastam már itt, hogy mások is éreztek "hasszurkát". Ovum "elvileg" 18-án volt. Tesztelni csak a nemvárt napján szeretnék.
Véleményetek szerint a szokásos mensi előtti tünetek elmaradása és ez a hasszurkálás utalhat babára? Nem akarom túlzottan beleélni magam...
24/N
Vagy igen, vagy nem. Ha várod, akkor hajlamos vagy olyasmikra is felfigyelni, vagy bebeszélni magadnak, ami nincs is.
Nem mondom, hogy nem lehet pozitív a teszt (drukkolok, hogy az legyen), de ez a rágörcsölés nagyon nem jó.
Tudom, hogy nem szabad rágörcsölni. Nem is teszem (szerintem).
Nem is a hasszurka az, ami igazán feltűnő, hanem hogy nem jelentkeztek a szokásos mensi előtti tüneteim...
Ebből még bármi lehet, 50-50%. Ha nagyon kezdesz figyelni a "jelekre", pont hogy magadba "beszéled", ha meg mégse jött össze, akkor meg elszomorodsz:S
Nemvárt napjáig ne is igen gondolj rá, a teszt adjon választ! (reméljük 2 vonalasan!)
Én is így jártam most. Nekem sose szurkált a hasam, de ebbe a hónapba mensi előtt 1 héttel már erősen szurkált.
Azt hittem baba miatt, de ma reggel megjött sajnos :(
De szurkolok neked.
24/N
Erre mondom, hogy rágörcsöltök. Amikor már menzi előtt egy héttel az ember tüneteket keres magán, az már rágörcsölés.
És higgyétek el, nem visz előre, sőt. Saját tapasztalatból mondom.
Több mint 6 év után jött össze a baba, és eleinte én is mindent éreztem, amit pár napos terhes anyukának érezni szokás, aztán jött a hidegzuhany: mindig megjött. Aztán több év után már nem foglalkoztam vele, és valóban, úgy jött össze, hogy nem is gondoltam rá. Már letettem róla.
Egyébként így utólag visszagondolva az első 2 hétre (mensi elött) rengeteg tünet van, már az első napokban, csak az ember ha nem számít terhességre, mindenre talál logikus magyarázatot (és nem mondom el mik voltak, mert azt fogjátok keresni magatokban és nem jó!).
De komolyan, ezek csak akkor váltak nyilvánvalóvá, és akkor esett le bennem hogy mi van, amikor pozitívat teszteltem - 2 nap késés után. Akkor is párom unszolására :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!