Mi az a beágyazódás? Hol történik? Mennyi ideig tart? Mit érzel olynakor? A mellemen megjelntek előren a kék csíkok! Ez már biztos terhesség?
1. a megtermékenyült petesejt, vagy zigóta a méhfalhoz tapad
2. ez értelemszerűen a méhben történik
3. mindenki mást érez vagy nem érez ilyenkor. van aki semmit nem tud, érez, más pl. én enyhén vérzik és erős mensis görcsei vannak, megint mások csak enyhe szurkálást éreznek, vagy azt hogy megváltozott a folyás (krémes állagú vagy száraz a hüvely nyálkahártya, de sosem vizes, vagy nyúlós). ezt követően jöhetnek a terhes mell és hányásos tünetek.
4. a mell eresedés, bimbő barnulás, vagy a fehér hólyagok megjelenése a bimbó körül, az émelygés, a szédülés, a rossz szájíz mind tipikus kora terhes tünet
5. DE még nem terhes teszt, nagy valószínűséggel baba, de egyáltalán nem biztos, sok tünet jelentkezhet a fentiek közül mensi előtt vagy hormonzavar miatt is.
Nekem is ilyen kissebb szúrkálódást érzek pár napja!
De tudni kell h menzi előtt vagyok.
Akkor lehet h most van beágyazódásom?
Igen, lehet, hogy azt érzed, bár viszonylag kevesen éreznek ilyenkor bármit is... De. Sokan írják, hogy mensi előtt "mindjárt megjön" érzésük van- mégsem jön meg nekik.:)
Türelem! Tudom-tudom, az most nehéz. (Nekem is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!