Hogyan és mennyit kell feküdni beültetés után? Tényleg nem szabad hanyatt feküdni?
Csütörtökön voltam beültetésen. A klinikán 3 órát kellett feküdni és azt is megszabták, hogy hason vagy oldalt, háton semmiképp. Miért nem lehet háton feküdni? Én csak úgy tudok pl. aludni. Hogyan feküdjek?
A papíromra azt írták 3 hét pihi, de azért ne gyogyózzak be a fekvésbe, nyugodtan sétálhatok... Hogyan csináljam?
Nektek mik a tapasztalataitok? Kérlek írjátok meg azt is nektek, hogy sikerült, vagy nem és hányadik lombikra? Köszi!
Nekem harmadikra sikerült. Most vagyok 28 hetes az ikrekkel.
Erről nem hallottam, hogy háton nem lehet feküdni, sőt beültetés után engem úgy fektettek. Én csak 1 hétig pihiztem (bár 2 hetet mondott az orvos), de ez nem kifejezetten fekvésről szólt. Járkáltam a lakásban (nem sokat), interneteztem (ülve), de semmi más.
Ja, és nagyon sok folyadék, rengeteg fehérje!!! Minden nap megettem negyed kiló túrót.
Remélem neked is sikerül!!!
Én is háton feküdtem, minden alkalommal, a 6. sikerült (akkor tényleg sokat feküdtem, háton). Csak addig keltem fel, amíg ettem, wc, zuhanyozás stb, a fontos dolgok! Sok sikert!!
29+5 hkm
Igen. fehérje a hiperstimu elkerülésére. De inkább a petesejtleszívás és a beültetés közötti időben fontos. :-)
De sosem árt. :-) Én csak pár napig tudtam feküdni, aztán én is felkeltem, gép elé ültem, sétálgattam a kertben. Sajnos nem sikerült, de nem hiszem, hogy emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!