Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan és mennyit kell feküdni...

Hogyan és mennyit kell feküdni beültetés után? Tényleg nem szabad hanyatt feküdni?

Figyelt kérdés

Csütörtökön voltam beültetésen. A klinikán 3 órát kellett feküdni és azt is megszabták, hogy hason vagy oldalt, háton semmiképp. Miért nem lehet háton feküdni? Én csak úgy tudok pl. aludni. Hogyan feküdjek?

A papíromra azt írták 3 hét pihi, de azért ne gyogyózzak be a fekvésbe, nyugodtan sétálhatok... Hogyan csináljam?

Nektek mik a tapasztalataitok? Kérlek írjátok meg azt is nektek, hogy sikerült, vagy nem és hányadik lombikra? Köszi!

2011. aug. 27. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a tesómat tudom leírni: hátán feküdt,egy kis séta persze volt,semmi emelgetés,rengeteg pihenés.A második beültetése sikerült,jövő héten lesz meg a baba.
2011. aug. 27. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem harmadikra sikerült. Most vagyok 28 hetes az ikrekkel.

Erről nem hallottam, hogy háton nem lehet feküdni, sőt beültetés után engem úgy fektettek. Én csak 1 hétig pihiztem (bár 2 hetet mondott az orvos), de ez nem kifejezetten fekvésről szólt. Járkáltam a lakásban (nem sokat), interneteztem (ülve), de semmi más.

Ja, és nagyon sok folyadék, rengeteg fehérje!!! Minden nap megettem negyed kiló túrót.

Remélem neked is sikerül!!!

2011. aug. 27. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Fehérje???
2011. aug. 27. 11:43
 4/5 sumergo ***** válasza:

Én is háton feküdtem, minden alkalommal, a 6. sikerült (akkor tényleg sokat feküdtem, háton). Csak addig keltem fel, amíg ettem, wc, zuhanyozás stb, a fontos dolgok! Sok sikert!!

29+5 hkm

2011. aug. 27. 13:26
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Igen. fehérje a hiperstimu elkerülésére. De inkább a petesejtleszívás és a beültetés közötti időben fontos. :-)

De sosem árt. :-) Én csak pár napig tudtam feküdni, aztán én is felkeltem, gép elé ültem, sétálgattam a kertben. Sajnos nem sikerült, de nem hiszem, hogy emiatt.

2011. aug. 28. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!