Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindig visszafolyik, miért?

Mindig visszafolyik, miért?

Figyelt kérdés
Együttlétünk után nagy mennyiségű ondó folyik vissza. Próbáltam már gyertyaállást,de utána is visszafolyt.Hogy leszek így terhes?
2011. aug. 26. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, annyi nem folyik vissza, h ne tudnál teherbe esni. Az amit te ondónak hiszel jórészt a te nedvességed.
2011. aug. 26. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez túl nagy mennyiség ahhoz hogy az enyém legyen!Valamikor a bokámig olyan vagyok!
2011. aug. 26. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor vagytok együtt álltalába reggel vagy este??Ajánlom az esti együttlétet mert akkor ha kipárnázod a feneked alatt akkor már nem fog kifolyni alvás alatt,azt mondjuk nem értem hogy azt írod folyik(a bokádig) az hogy lehet ha fekszel? vagy felálsz mert akkor nem csodálkozom ..
2011. aug. 26. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, egy elég annyi biztos, hogy oda fog érni! Én mikor terhes maradtam, felül voltam és azonnal mentem zuhanyozni. És nem egyböl sikerült hanem 3 évre!
2011. aug. 26. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
:) vannak kis cselesek, akik megtapadnak, úgyhogy nyugi!
2011. aug. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!