Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek menyire jön be a megszak...

Kinek menyire jön be a megszakításos védekezés? Ugy értem, menyi ideig lehet így elhúzni amíg baba lesz belöle?

Figyelt kérdés
A párommal még nem szeretnénk babócot,mert nem olyan az anyagi helyzetünk egyenlöre.3 hónapja megszakítással szeretkezünk,napi 1-szer.Menyi ideíg húzható így el a teherbeesés?Kinek menyire válik be?Ha írnátok erröl minnél több tapasztalatot,akkor örülnék neki! Köszike! 20L
2009. ápr. 17. 18:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én is hallottam erröl a 35% esélyröl,de ez sok dolog miatt sántít.Azt mondta egy nögyógyász,hogy így szinte lehetetlen teherbe esni.Csak akkor fordulhat elö,ha nincs idöben kiszálás.De én inkább a ti tapasztalatotokra vagyok kiváncsi.Szóval csak ,,baleset" után jött náltok a baba?
2009. ápr. 17. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így "védekeztünk", nekünk a 4.hónapban megjött a baba. :)
2009. ápr. 17. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Nálunk a módszer: szex, félóra, óra, mikor mennyi, és amikor már a vége fele járunk, tehát a párom nagyon elmenőben van, úgy értem: még messze van attól hogy elmenjen de már nagyon belendült, akkor félbeszakítjuk, felhúzzuk a gumit és úgy csináljuk tovább, nagyjából 5 percig tart a gumi felhúzása után. Tehát mi csak a végén húzzuk fel a gumit. Az előspermától is teherbe lehet esni, de nálunk két ok is van, ami szinte kilövi ezt a lehetőséget. Az egyik, hogy sose szexelünk a nagyjból kiszámolt peteérésem napján és plusz minusz 2 nap, vagyis 5 teljes nap a hónapban nincs szex. Másik, hogy párom 22 évvel idősebb nálam, így azért feltételezhető, hogy nem olyan virgoncok a kis farkasok, hogy előváladéktól csak úgy ukkmukkfukk teherbe essek.

2009. ápr. 17. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
2éve vagyunk 1ütt a párommal, 1éven belül 2x estem teherbe,mert így védekeztünk csak.
2009. ápr. 17. 19:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindenkinél másképp müködik,és nyilván van benne rizikó.Ha jön a baba nem esünk kétségbe.
2009. ápr. 17. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 9 éve ezzel a módszerrel szexeltünk. A peteérést nem figyeltünk, akkor szerelmeskedtünk amikor kedvünk volt. Már én is kezdtem arra gondolni, hogy valami gond lehet. Aztán tavaly novemberben próbálkoztunk babával de aztán leálltunk, mert elbocsátottak a munkahelyről. Tovább folytattuk a megszakításos módszert aztán márciusban már 1 hetet késett a menzim. Csináltam egy tesztet és én lepődtem meg a legjobban, hogy pozitív lett. A mai napig nem tudom, hogy mikor eshettem teherbe, de én örülök neki. Szóval nekünk 9 évig bevállt ez a módszer, de nagyon profinak kell lenni benne.

Üdv

2009. ápr. 17. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan párt, akik évekig így védekeztek, minden gond nélkul. Aztán szerettek volna babát, lett is. Majd ugyanígy védekeztek tovább, és megintcsak baba lett. De elsore 5-6 évig mukodott nekik.

Most mi is így vagyunk néhány honapja, igaz, nem naponta, de még semmi. En figyelem a peteérést, nálam elég pontos a ciklus, +-2 napot azért rezervával veszek. Igazábol én nem bánnám, ha lenne kisteso, de tobb ok miatt még késobbre toltuk. Ha viszont nagyon akar jonni, emellett van némi esély rá.

2009. ápr. 17. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!