Ez most mi lehet? Beágyazódásos "vérzés"?
Figyelt kérdés
Aug.3.án jött meg,28 napos ciklusaim vannak.13.-tól két naponta együtt voltunk,kb. 17.-én volt a peteérésem.A következő mensimet 31.-re (nem)várnám...ám ma elkeztem egy picit barnázni.Nincs megjön érzésem,nem görcsölök,és nekem nagyon pontosan jön meg(május 10,június 8,július 6,augusztus 3).Mi lehet ez most?2011. aug. 26. 13:42
11/26 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam és ma barnázok.
Lehet esélyem még arra hogy baba van?
12/26 A kérdező kommentje:
Hát,szerintem az nem jelent túl jót.Talán csinálj egy tesztet.Nekem mára 99%-ban elmúlt,holnap kellene megjönnie,de fogalmam sincs mi lesz.Drukkolok Neked,írj majd!
2011. aug. 30. 12:55
13/26 anonim válasza:
Hát megjött tegnap sajnos :-(
A hab a tortán, hogy a férjem szombaton megy ki dolgozni Franciaországba...
Úgyhogy nem tudom mikor fog összejönni a babóca.
Most szeptemberben tutira nem talán csak októberben :-(
14/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom...nem akarlak azzal vigasztalni,hogy az október nincs messze,mert ebben a szituban minden fényévekre van.Ám mást nem tudok írni.Megírom majd,hogy nálunk hogyan alakult!
2011. aug. 30. 19:31
15/26 A kérdező kommentje:
Csajok,ma megjött."Szép",élénkpiros vérzés,úgyhogy tuti nincs baba.Na,majd következő hónapban!Az első válaszoló remélem jó hírekkel szolgál majd.
2011. aug. 31. 07:30
16/26 anonim válasza:
Sziasztok az első válaszoló vagyok igy álok ma kellene megjönni ,már 4 napja megjön érzésem van [link]
17/26 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,sajnos nekem ez nem mondd semmit,mivel soha nem vezettem ilyet.Remélem Neked még mindig nem jött meg!
2011. szept. 1. 15:16
18/26 anonim válasza:
Első vagyok még nem jött meg de a megjön érzés az még megvan szombaton tesztelek ha addig nem jön meg..
19/26 A kérdező kommentje:
Mondd=mond...annak viszont örülök,hogy még mindig nem jött meg.Feltétlen írj majd!
2011. szept. 1. 23:04
20/26 anonim válasza:
Első vagyok !elmult a menszi érzés a hőm még tartja magát,remélem baba van a dologban, majd megirom a teszt eredményt :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!