Ma behuzta a teszt a halvány vonalat, szeretnék örülni neki de a párom fél, és nem ugy kezeli a dolgok, ahogy én azt elképzeltem. Mit csináljak, hogy megnyugodjon?
Sajnos azt kell mondanom hogy igazad van.
Nálam is ezt volt. Később megértettem miért. Az előző felesége 7 hónaposan halva szült.
És sajnos nekem is elment a babám. Szóval én már teljesen megértem a párom.
Én igen, nagyon fogok örülni ha babás leszek!!! De egy férfit nem csigázz fel annyira a pozi teszt látványa.
Majd ha már lesz szívhang akkor már ott fog neked a párod mosolyogni!
Remélem nem ijesztettelek meg, nem állt szándékomban. Csak leírtam ahogy nálunk történt!
Egészséges kisbabát kívánok!
Persze hogy el fog múlni neki. Meglátod a 6-7 hetes uh-nál már jobban lesz. Sőt ha letellik a 12. hét akkor még jobban. Lehet hogy az abortusz neki nem is volt annyira könnyen átvészelhető? Lehet hogy bánja egy picit.
Vagy attól fél hogy az abortusz után a baba esélyei kisebbek. De ez nem igaz. Szorítok nektek!
Ha félt, az csak jó, mert szeret! Szóval várakozz egy picit, és majd felenged.
Szia!
Nem beszéltétek meg ezt előre?
Terveztétek a babát?
Mert ezt mindkét félnek akarnia kell szerintem.
Ha ő nem akart még gyereket,akkor talán úgy érezheti,hogy kész tények elé állítottad,nem volt választási lehetősége.
Megjegyzem,jogosan.
De te ismered a párod,neked kell tudnod hogy áll a családalapítás kérdésével.
Egyébként szerintem is a legtöbb esetben a terhesség előrehaladtával javulnak a dolgok,persze nem mindenkinél.
Gondolom,te már vágytál a babára,és rizikós is lenne őt is elvetetni.Hátha nem lehet többet,mikor szeretnél.
Ha stabil a kapcsolatotok,és végleg veled képzeli el a jövőt,akkor szerintem örömmel fogadja a szerelmetek gyümölcsét is.Lehet,hogy csak időre van szüksége.
Sok szerencsét,és boldogságot a bébitekhez.
Hát akkor szerintem csak beijed a hirtelen rázúduló felelősségtől.De,ha tulajdonképpen mindketten akartátok,nem lehet nagy baj.Sőt,örülj neki,hogy felelősen gondolkozik.
Manapság nagyon sok a felelőtlen nemtörődöm pasi,akik szegény nőket letojják gyerekestől.
Majd ahogy nő a bébi a pocakodban,mikor már neki is kézzelfogható,érzi ő is,szerintem változni fog.
Hát még mikor meglátja.....
Sok boldogságot nektek,az előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!