Kismamák hány éves korban szültetek először?
Figyelt kérdés
Írjon mindenki a legfiatalabbtól a legöregebbig2011. aug. 26. 12:07
21/32 anonim 

válasza:

29 évesen, de szerettem volna előbb, de sajnos csak most jött össze, de 2-3 év múlva szeretném megismételni. :)
22/32 anonim 

válasza:

18 évesen akartam most 23 vagyok és mehetek be ültetésre!még szerencse hogy korán akartam különben nem tudnám most hogy baj van!
24/32 anonim 

válasza:

1. 26 évesen, 2. 29 évesen, folyt. köv. :D
25/32 anonim 

válasza:

28 évesen szültem!
Miért kérdezed?
26/32 A kérdező kommentje:
Mert én 21 leszek lassan, és szeretnék már egy kisbabat,de a 21 korai,olyan 23-ra már jó lenne!!
2011. aug. 26. 15:32
27/32 anonim 

válasza:

Én 23(legkésőbb 24) éves koromra tervezem az első babát, a párom akkor lesz 30 :) (amúgy kb. másfél évre vagyunk ettől ;))
28/32 anonim 

válasza:

még nem töltöttem be a 29-et,de rádupláztam,ikrekkel:) És szeretnénk még,amikor a fiúk úgy 2 év körüliek lesznek...
29/32 anonim 

válasza:

26 évesen szültem a kisfiamat. De szeretnénk újra babát várni. :) Most 27 vagyok.
30/32 anonim 

válasza:

1. 20 évesen, sajnos halva született.
2. 22
3. 25
4. 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!