Mikor áll készen a szervezetem, hogy kisbabánk szülessen? Nagyon várjuk Őt. Mennyi idő míg kiürül a fogi-gátló hatása?
Van olyan doki,aki azt mondja,hogy 3-6 hónapot kell várni.Olyat is olvastam már itt,hogy nem a gyógyszer kiürülésére kell várni,mert az kb 2 hét alatt megtörténik,hanem a méhnyálkahártya megvastagodásához kell egy kis idő.(kb 14mm az embrió befogadására alkalmas)
Én is abbahagytam a gyógyszert drukkoljunk egymásnak!!!!!!
Értem! Köszönöm szépen a válaszodat, aranyos vagy!
Én NAGYON drukkolok Neked :-) és mindenkinek aki kisbabát tervez, hogy összejöjjön minél előbb.....
Szia!
Doki mondott vmit? mióta abbahagytad a tabit ... látott a doki pl. uh-n ?
Vezetsz hőgörbét ??? Jó lenne mert abból tudod h mikor volt peteérésed, tudsz számitani rá ha már rutinosabb vagy :))).
Nekem ebből derült ki h egyáltalán nincs PÉ.-m :((.Hiába jött meg a mensim. De megoldottuk a problémát. :)))) Drukkolok !!!! H összejöjjön.
Nem elkeseriteni akarak félre ne érts csak azt irom le amit én tapasztaltam mikor hasonlo problémák adottak mint Neked! --- > hormonális ok a csunya pattik. De sztm ezzel egyenlőre ne is foglalkozz. Elöször tudd meg h van-e, rendszeres peteérésed. SZORITOK NEKED !!!! h hamarosan összejöjjön.
Látott doki múlt hó.-ban, megvizsgált, bár uh nem volt, de azt mondta teljesen rendben van minden! Mondta, hogy az is lehet, hogy nincs még peteérésem, de ennek vizsgálatával állítólag ráérünk még foglalkozni, azt mondta ha 1 év múlva nem jön össze! De ő állítja, hogy nemsokára gömbölyödni fog a pocakom...
Nem szoktam mérni a hőmet, nem vezetek görbét sem még, de már gondoltam rá...
2 mensi közt szoktam érezni szurkát a hasamban, szerintem akkor lehet peteérésem!
Aranyosak vagytok, hogy válaszoltok, s hogy bíztattok! Köszönöm szépen!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!