Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha aug.17-én lett először...

Ha aug.17-én lett először halvány pozitív tesztem, kb mikor eshettem teherbe? Mert még nem látnak semmit az ultrahangon.

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm, én is inkább az augusztus elejére tippelek, csak aggódóm, hogy még semmit nem látnak az uh-n, csak 14mm-es nyálkahártyát. Utolsó előttinek úzenem, hogy nem 16 éves kislány vagyok, és ha valaki feltesz itt egy kérdést, nem kötelező válaszolni rá,
2011. aug. 25. 21:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Függ attól is, hogy milyen tesztel teszteltél, van ami hamarabb, van ami kèsőbb kimutatja a terhességet.

Na meg nem riogatni akarlak, de lehet azért sem látszik még a baba, mert nem jól fejlődik.

2011. aug. 26. 06:19
 13/18 anonim ***** válasza:
nálam is ez volt hogy nem látták uh-n a babát pedig a doki azt mondta hogy kb 5 hetes vagyok. aztán a 6. héten elvetéltem
2011. aug. 26. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

szóval a 6ik héten látták már, de nem volt életképes

2011. aug. 26. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a problémám! 2.5 hete teszteltem pózit és múlt hónapban meg jött 27.-én! Elmentem a dokihoz és azt mondta, hogy nem lát semmit! Laborba elküldött és a hcg 410.8, ma mentem vissza azt mondta, hogy jó, de meg kell ismételni a labort és ha csökken a hcg akkor az a jó!!! De én úgy tudom ha növekszik az a jó! Miért mondott ilyen hülyeséget az orvos?
2011. aug. 26. 11:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Utolsó, a hcg szint akkor csökken kb mikor már a méhlepény veszi át a szerepet a baba fejlődésében úgy tudom, a 7. hét tájékán.Ezt olvastam. Velem annyi történt ma, hogy vettem még egy tesztet, és nem reggeli pisiből, de ultra halvány pozi lett.Nem értem, a szerdai labor tök erős pozitív lett. A Gabriel teszteket utálom, az mindig halvány. Lehet el fogok vetélni? Csak 1 hét múlva megyek uh-ra
2011. aug. 26. 12:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma hatalmas görcsök közepette megjött. Úgyhogy indul a következő próbálkozás.
2011. aug. 28. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
azonnal menj dokihoz, nem megjött, hanem vetélés volt - ha pozitív volt a teszted, akkor terhes voltál!!!!
2011. aug. 28. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!