Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítenél eldönteni, hogy ez...

Segítenél eldönteni, hogy ez + vagy - teszt?

Figyelt kérdés

elég bizonytalan vagyok. úgyhogy köszi a segítséget!

[link]

2011. aug. 25. 08:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

gratulalok!!! :))

nezd az enyem ilyen volt a nemvart napjan:

[link]

2011. aug. 25. 15:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ez tuti pozitív! Nekem is ugyanilyen halvány csíkom volt az első tesztnél, bár én már a nem várt előtt 4 nappal teszteltem. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva. Napról napra több a szervezetedben a hcg hormon, úgyhogy ennél már csak erősebb csíkod lehet. Még egyszer gratulálok, tök jó nektek, én imádtam terhes lenni.

(egy 8 hónapos kislány anyukája)

2011. aug. 25. 15:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért:

15.11-es! te hol laksz? Netán a közelemben?

2011. aug. 25. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:

OFF: fogalmam sincs, hogy a közeledben lakom-e vagy sem,mivel nem tudom,h ki vagy!

Miért kérded, ennyi válaszból be is azonosítottál??? :D

2011. aug. 26. 08:33
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2011. aug. 26. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
8.33 abból gondolom, h hol laksz, h időt írtál a tesztre. Vagyis am és pm. Legalábbis én úgy találom, h az az. Ezek szerint nem Mo-on. Mivel én is angol nyelvterületen élek, gondoltam, h közelben lakunk. De lehet, h rosszul találgatok. Nem vagyok nyomozó. :)
2011. aug. 26. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
egyértelműen pozitív, gratulálok! :))
2011. aug. 26. 09:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Neem :) Mo-on elek. (sajna) Csak szeretem az angolt,meg ide jobban kifert az a rovidites :) (bocsi kérdező!!!)
2011. aug. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!