Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztet hogyan kell...

Az ovu tesztet hogyan kell használni jós tesztként?

Figyelt kérdés
Reggel első vizeletből? A halvány második vonal is pozitív? Vagy csak a nagyon erős egyforma? És az általában hanyadik nap mutat valós eredményt? Egyáltalán valakinek mutatott már valós eredményt? Ez a 4. nap hogy késik, és van itthon 1 db Corax ovu tesztem.
2009. ápr. 17. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem április elején volt mensim, nem normális, de nem gondoltam,hogy babát várok! Vártam a következő peteérésemet,hogy megint próbálkozhassunk,ezért folyamatosan csináltam ovu teszteket. Kb.: 6 naptól éreztem nagyon pici hasfájást peteérésre gyanakodtam csináltam tesztet és pozitív lett! Utána pár nap múlva csináltam megint és az is + lett! Itt már gyanakodtam és csináltam terhességi tesztet és az is + lett! Nekem bejött! Az ovu tesztet nem szabad reggeli első vizeletből csinálni! Sok sikert!
2009. ápr. 17. 10:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó, de jó! Azt tudom hogy a pé-t akarom figyelni akkor délután érdemes csinálni az ovu tesztet, de ha terhességet szeretném megnézni akkor is nap bármely szakában lehet? Mert hogy a terhességi tesztet legjobb reggel.
2009. ápr. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!