Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek pozitív teszt nem...

Akiknek pozitív teszt nem terhességet jelzett?

Figyelt kérdés
Szomorú dolog ez,de arra lennék kíváncsi,hogy mennyi esetben van olyan,hogy ciszta,vagy méhen kívüli miatt.A tünetek is terhestünetek voltak-e,illetve volt-e vérzés ezalatt?
2011. aug. 24. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

volt egyértelműen erős pozitív tesztem,rá 4 napra elkezdtem vérezni.Befektettek a kórházba,csináltak uh.-t,nem volt rajta semmi,vettek vért,egyáltalán nem volt terhességre utaló hcg szintem.Doki azt mondta h kémiai terhesség,vagyis a petesejt megtermékenyült,ezt mutatta a teszt is,de nem ágyazódott be(mint kiderült nagyon vékony volt a méhnykh.m).A kórházban mindenki hülyének nézett,hiába mutogattam a pozitív tesztet,azt mondták ,az tévedhet.Máig megvan.Azóta született két fiam,ikrek.Ennél a terhességemnél már 10 db tesztet csináltam,egyre erősödött,h nehogy úgy járjak,mint az előzőnél.Annál csak az az egy volt,annyira egyértelműnek vettem,hogy terhes vagyok,eszembe nem jutott h többet csináljak.

Azóta már 2 évesek a gyerekek.De sosem felejtem el azt az első "terhességet",a felhőtlen örömünket a férjemmel,mikor hazajött,és elmondtam neki h gyerekünk lesz.A másodiknál már volt bennünk jócskán aggodalom.

2011. aug. 25. 13:40
 12/16 A kérdező kommentje:
legyen vigasz számodra a két csoda,biztos nagyon aranyosak :) kicsit olyan,mintha az elsőt is megkaptad volna nem?
2011. aug. 25. 13:50
 13/16 sumergo ***** válasza:

Ha nekem szól a kérdésed, elfelejtettem "aláírni", pedig szoktam:

29+3 hkm :-)

És ne aggódj, a méhenkívüli, bár sokat hallunk róla, azért nem olyan gyakori!

2011. aug. 25. 17:44
 14/16 A kérdező kommentje:
nahát gratulálok :) remélem minden rendben lesz és könnyű szülést kívánok :) köszönöm szépen a biztatást :)
2011. aug. 25. 18:20
 15/16 anonim ***** válasza:
13.40 vagyok.Igen,mi is ezt mondtuk.Az Jóisten visszaadta azt a babát is,akit elvett.Sok sikert Neked!:)
2011. aug. 25. 21:49
 16/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2011. aug. 25. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!