Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt két nappal...

Nemvárt előtt két nappal kinek volt megjön érzése és mégsem jött meg mert kiderült baba van?

Figyelt kérdés
mit éreztetek?hol fájt?stb...minden érdekel
2009. ápr. 16. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nemvárt előtt 5 nappal éreztem, és le voltam törve, hogy ilyen korán megjön. A ciklus 22. napján éreztem a megjön érzést.

A 28.napon teszteltem délután, mert kiváncsi voltam... Halványan pozitív lett. 8 pozitív tesztem van itthon, mert minden nap csináltam, amig el nem jutottam a dokihoz:)

Ez a mindjárt megjön érzés kb. másfél hétig tartott. Nem görcs szerű volt, hanem olyan fortyogás, feszítés féle a méhemnél.

Semmi mást nem éreztem.

A 6. hét óta fáj az egész cicim.

Most vagyok a 8.hétben, és a gyomrom nem a régi:) Mintha égne, minden kaja után savanyú a szám, és rettentő éhség lesz úrrá rajtam néha:)

2009. ápr. 16. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
A nem várt előtt 3 nappal nagyon fájt a hasam, biztos voltam benne, hogy hamarabb jön meg. Következő nap is fájt és a nem várt napjára elmúlt. Rá egy hétre kezdett megint egy-egy nap fájdogálni, de már nem erősen. Most 6 hetes km vagyok.
2009. ápr. 17. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. vaséárnapra nem várom, de tegnap este elkezdet fájni mint amikor megjön. Ma szintén fáj és reggel egy kis rózsaszín pöttyött láttam meg kicsit fehér folyást. Csináltam egy tesztet, de negatív. Lehet ez a hónap se jött össze?!! pedig jókor voltunk együtt.
2009. ápr. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!