Ovulációs teszt mensi előtt 3 nappal lehet pozitív?
Tudom hogy akkor pozi ha egyformán erősek a csíkok, de szerintem mensi előtt 3 nappal nem kellene a T zónában semminek se megjelenni, nekem halványan de láthatóan megjelent a csík.
Vagy a ciklus minden napján megjelenik a csík, csak az nem mindegy milyen erősen látszik?
Köszi a választ!
Rossmanos Facelle amúgy.
Első vagyok!
Én poénból csináltam egyet, mensi előtt még jóval. Barátnőm adott az övéből, mert akkor volt az első éles hónapunk a férjemmel és bár tudtuk,hogy a jóstesztelés nem mindenkinél jön be, azért megcsináltuk unalomból. Nekem már akkor olyan erős lett,hogy majd leugrott a csík. Elszaladtunk terhesteszttért, ami szintén pozi lett!
Én is jósteszteltem, napról napra erősödött. A tesztcsík erősebb volt mint a kontroll, sajnos nem lett baba mert következő nap megjött a menstruációm.
Nekem nem jött be...
Igen sajnos nem mindenkinek jön be.
Én csak úgy megpróbáltam mert vasárnap még olyan messze van... akkor nem kellene megjönnie :)
A tegnapihoz képest ma határozottan sötétebb a T vonal az ovuteszten..
Remélem azért amire gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!