Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában arra kelek hajnalba...

Mostanában arra kelek hajnalban hogy hányingerem van. Mitől lehet ez? Ja és olyan hőhullámok vannak rajtam.

Figyelt kérdés
Minden másnap próbálkozunk.Iszom a palástfüvet is.
2009. ápr. 16. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
szia!A menzidet mikorra várod?Igy nehéz bármit irni,mert kevés az info!Ha rövid időn belül nem várod,akkor elképzelhető,hogy babás lettél.Ha nem jön meg csinálj egy tesztet!
2009. ápr. 16. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
30 ra nem várom.
2009. ápr. 16. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és 37 napos a ciklusom
2009. ápr. 16. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A legutóbbi menzeszed normális volt? Nem lehet, hogy még akkor lettél terhes? Persze az is lehet, hogy mástól van hányingered.
2009. ápr. 16. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Március 24. én volt az utolsó menzeszem.6án voltam tüszőmérő uh vizsgálaton de akkor még nem láttak semmit.Azóta voltam vérvételen is.Nem tudom mi lehet ez.A bokám is ugy megduzzadt hétfőn.Pedig soha nem szokott.
2009. ápr. 16. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet volt egy késői peteérésed és az megtermékenyült!Nem kizárt.Ha ilyen tüneteid vannak,akkor csinálj egy tesztet,lehet mutat valamit halványan!Ha nem akarsz tesztelni,akkor várd meg a köv.menzidet,ha nem jön meg,akkor nyugodtan tesztelj egyet!Sok sikert!Ird majd meg,mi a helyzet!
2009. ápr. 17. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!