Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan teszt, ami 10 nap...

Van olyan teszt, ami 10 nap után kimutatja a terhességet? Ha igen, mennyire biztos az eredménye?

Figyelt kérdés
Használt már valaki ilyet? Mik a tapasztalatok?
2009. ápr. 16. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, azt hiszem a legtöbb teszt már 4 nap múlva szinte teljesen biztos eredményt mutat. Én 7 napra csináltam, hála Istennek 5 év után végre pozitív lett. Ma már egy 3 hós kislány anyukája vagyok!!!
2009. ápr. 16. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Gratulálok! De hogy érted, h 7 nap múlva? Mihez képest? Az együttlét után 7 nappal mutatta ki neked? Kaptál valami kezelést, vagy 5 év után spontán sikerült a baba? Bocs a sok kérdésért :S
2009. ápr. 16. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!én a nem várt mensi elött 2 nappal pozitivat teszteltem a clearblueval.Az van ráirva,hogy a nem várt elött már 4 nappal lehet csinálni,érzékeny teszt,hiába 50-es érzékenységű,de nagy felületen szivja fel a vizeletet.
2009. ápr. 16. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én a 27. napon szeretnék tesztelni, tehát 1 nappal előtte. Akkor ezek szerint jó teszttel már akkor is lehet :)
2009. ápr. 16. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 10 napos fogantatást délután!! tök pozitivra mutatott a gyógyszertári quipido teszt de másnap reggel a rossmannos lily is!!

És biztos hogy akkor történt a fogantatás mikor gondolom.

2009. ápr. 16. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!