Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Provera+ Closty sikert hozhat?

Provera+ Closty sikert hozhat?

Figyelt kérdés
Sajnos, egyáltalán nem jön meg. Ezért a dokim Provera 10 napos kúrát írt, ami sárgatest, majd a menszi 3. napjától 5 napig napi 1 Clostyt. Volt, akinek sikert hozott (babát) ez a kúra? Köszönöm, hogy segítetek!!
2009. ápr. 16. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szió))))Saját példám nincs,viszont a hugom mult hónapban az első kura után terhes lett!!!!!!!!!!!!!!!!!4 évet vártak előtte babóra.Sőt!Több ismerősöm van,akinek mégha nem is az első kura után(max.3 kura),de összejött a babóca!!!

Tiszta szívből drukkolok!!!!

2009. ápr. 16. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató választ! :)
2009. ápr. 17. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én sem mensiztem, és kaptam a dokitol Proverát, attól megjött, és a 2. napon elkezdtem szedni a clositot. Amitől elvileg a következő mensimnek is megkellett volna jönnie, de semmi, már a 36. napon vagyok, terhességi teszt negatív. Most mit csináljak? Én már soha nem fogok mensizni? Hogy lesz igy babám?? :(:(
2011. jan. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!