Hogy tudom kiszámolni, hogy hány hetes terhes vagyok? Mert a múlthónapban meg volt a havim és még is terhes vagyok!
Figyelt kérdés
Mikor fogant? kérlek segítsetek!!!2011. aug. 22. 09:03
11/15 A kérdező kommentje:
Miért is lennél ki bukva???? Nem véletlen baba hanem tervezet!!! Holnap megyek a dokihoz! Nem értem, hogy lehet valaki ekkora paraszt!!! Tudom, hogy mikor mit kell tennem!! Úgy hogy szerintem neked kellene innen le koccolnod!!!!
2011. aug. 22. 13:34
12/15 anonim válasza:
Gratulálok a babához:-)Mivel július 27.-én menszeszeltél utoljára kb most kéne megjönnie így 4 hetes körül vagy.
A múlt hónapban rendesen megvolt?Mert ha igen ez a baba szerintem kb 2 hete fogant vagy egy kicsit előbb.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem akkor is csak két napig tartott!!!!
2011. aug. 22. 15:30
14/15 anonim válasza:
Ez a baba szerintem ebben a ciklusban fogant, mert a 10-es tesztnek már erősebbnek kéne lennie egy előző havi megtermékenyülésnél.
15/15 anonim válasza:
Nálam is hasonló volt a helyzet. Módosítani kellett a terminust a 12.heti uh.-on mert amikor először voltam, azt hittem kb.6 hetes lehetek, de kiderült, hogy 10. Megjött, így az bezavart. Viszont tény, hogy állandóan meg kérdezték az utolsó menstruáció időpontját, így mindig hozzátettem, hogy módosított terminusban szülök. És úgy is lett. Szóval nálam 4 hetet jelentett. A hányinger kezdeti időpontja (ha van egyáltalán, mert nem mindenkinél van) adhat támpontot. Az talán az 5-6. héten kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!