Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany nappal mutatja ki aktus...

Hany nappal mutatja ki aktus utan a teszt, hogy terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
En ugy tudom harom nap kell a megtermekenyodeshez!en a 4.dik nap vagyok...kimutatna mar a terhessegi teszt?Az utobbi 2honapba nem menstrualtam,menyi az eselye hogy terhes maradjak!eleg rendszertelenul jon mondjuk!eddig szedtem a fogamzasgatlot de olyan fel eve hagytam abba ,a cigarettat is meg minden olyan dolgot ami nem kell a szervezetnek!egy kicsiket meghiztam de ezt csak en erzem.Meg nem szeretnek gyereket de ha megis teherbe maradtam akkor mit tegyek?20eves vagyok es van 5eve kapcsolatom!Es nincs hanyingerem,szedulesem,stb.Enni meg szeretek talan azert hiztam!ma csinalok egy tesztet,kivancsi vagyok!kitudja...mar 2honapos:((:))
2009. ápr. 16. 07:22
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Mutassa????? Megtermékenyődés?????? Hát három napocska kicsit kevéske. Ha két hónapja nem menstruálsz, akkor jó eséllyel terhes vagy. Mi az hogy mit tegyél? Vagy elveteted, örökbeadod, vagy felneveled és kész.
2009. ápr. 16. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mutatja ki. Beágyazódás után kezd el termelni a szervezeted egy HCG nevű anyagot, ami vizeletből kimutatható, ezt érzékeli a teszt. Beágyazódáshoz pedig minimum 1,5 - 2 hét szükséges, de a legbiztosabb akkor lesz a teszt, ha már a menzesz is elmarad, utána csinálod. Tehát minimum 2 hét az aktus után, én azt tanácsolom. Amúgy ha két hónapja nem jött meg, nem gondoltál előbb arra, hogy baba lehet a dologban???? Nem csináltál még tesztet???? Ha nem, akkor sürgősen!
2009. ápr. 16. 07:39
 3/6 A kérdező kommentje:
En nem az az ember vagyok aki "megtortent,elvetessuk "s mindenki boldog!en bunnek tartom azt.orokbeadas kizarva!ha megtartanam nem lennek a legjobb anya,nem vagyok ra felkeszulve...azthiszem.hogy miert nem csialtam eddig tesztet?mert amiota tudom az eszem rendszertelenul jon a havi.2honap kimaradas,fel ev,vagy9honap is volt,ezert szedtem a gyogyszert hogy legyek beteg!De amiutan abbahagytam 4honapig jott rendesen!!meg nemis vedekeztunk soha!na rohanok a gyogyszertarba!
2009. ápr. 16. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szurkolok, hogy azt lásd a teszten, amit szeretnél!

Természetesen sikerülhetett teherbe esni, én a gyógyszer abbahagyása után szintén rendesen mensiztem, rendszeres ciklusom lett, de ez egyénenként változik.

Ha eddig rendszeresen jött 4x, és most nem , ráadásul 2 hónapja, akkor nagy az esély!

Írd meg az eredményt, légyszi!

2009. ápr. 16. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak a hormonok kavarnak be, azért csinálj egy tesztet, én is drukkolok hogy az legyen a teszten amit szeretnél:)
2009. ápr. 16. 08:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Negativ,ugyhogy biztos nem 2honapos!de kettot vettem,csinalok egyet jovohetvegen!ezutan minden honapba csinalok!ne erjen nagy meglepestes!koszonok minden valaszt!majd meg irok...ha netan talan..:)
2009. ápr. 16. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!