Miért késik ennyit a menstruaciom?
21 eves vagyok és hàzas életet élek. 1 évvel ezelôtt abba hagytam a fogamzàsgàtlot amit csak 8 honapig szedtem es azota nem szedek
semmit ( tehàt 1 éve).
3 honapja probàlkozunk a férjemmel hogy teherbe essek.
Soha nem késett a menstruaciom 2-3 napnàl tôbbet, és kb 30 naponta van meg ami kb 4 napig tart.
Utoljara februar 24-en volt meg a menstruaciom, tehàt ha 30 napot szàmolok akkor màrcius 26-an kellet volna megjônnie,
de nem jôtt meg mai napig.
Ma van 3 hete hogy késik!
3 tesztet vettem màr ami negativ lett, és a 9-dik nap késésnél vérvételt is csinàltam a hàzi orvosomnàl ami negativ lett.
Soha nem voltam beteg, nem stresszelek mivel még dolgozni sem dolgozok.
Szerintetek mi ez?
Talàn tul korai hogy kimutassa?
A férjemmel màrcius 23àn egyutt voltam lehet akkor estem teherbe menstruacio elôtt 3 nappal? vagy nem is vagyok terhes?
Szia!
Ha ma csináltál tesztet és negatív akkor biztos nem vagy terhes, ugyanis 14 nappal az aktus után már általában kimutatható a Hcg, persze van akinek pár nappal később. De te már így is jóval túl haladtad ezt az időpontot. Ha babát akarsz használj ovutesztet, egész jó!
Ma nem csinaltam tesztet de tegnap elôtt igen és az negativ lett.
De akkor mi lehet a baj hiszen 10 éve menstruàlok és bavan àlva rendesen..
kértem màr randevut az orvosnàl de félek hogy mit fog mondani..:(
Azért gyanakodtam a terhességre mert a hazi orvosom azt mondta nekem hogy ô szerinte ez terhesség csak még korai hogy kimutassa mert vannak olyan nôk akiknek csak 3 hét utàn mutassa ki a teszt.
Bar lehet hogy csak bele élem magam az egészbe mert félek a betegségektôl és még ràadàsul babàt is szeretnék.
A furcsa az hogy a mellem elég érzékeny, a szagokra szintén érzékeny vagyok és rengeteget jàrok pisilni.
Szia! Elhiszem, hogy aggódsz!
Nem könnyű dolog ez! Sőt... Én teljesen megértelek!
Valószínű tudatalatti jelenség. Nagyon szeretnél terhes lenni és ez a tudat tudja befolyásolni a havi ciklusodat, mivel abban bízol, ha nem jön meg terhes vagy.
Én ugyanígy jártam és sajnos nagyon sok nő jár ebben a cipőben. Szakmámból kifolyólag tudom.
Persze okozhatja ezt hormonzavar, stresszes életmód is.
Az is fontos, hogy ne morfondírozz állandóan a terhességen. Bízd a sorsra és az életre magad!
Én azt ajánlom ne védekezzetek továbbra sem de ne koncentráljatok feltétlenül a gyerkőcre, inkább egymásra.
Hidd el sikerülni fog! Bízd magad az Életre!
kôsszi a biztatàst nagyon rendes vagy és szerintem igazad van.
Holnap màr meg tudom az orvosnal hogy mi volt az oka ennek es majd le irom.
Remélem a holnapi vàlaszom minden hôlgynek hasznos lessz
sziasztok,
Ma voltam orvosnal, az orvos làt valami pici pontot de nem tudja 100% hogy mi az.
Szerinte 3 lehetôség van..
Az egyik hogy nem tapadt meg rendesen es elfog tûnni a pont ezt ô ugy hivta halott terhesség.
A masodik az hogy tévedett és nincs ott semmi.
A harmadik pedig hogy pàr napos terhes vagyok csupàn, de erre van a legkevesebb esély.
Tehàt nem hiszem hogy terhes vagyok de a lényeg az hogy nincs ciszta vagy valami màs bajom.
Csinàlt vérvételt és este tudom meg pontosan hogy mi az.
Hàt ez van, a tûrelem a legfontosabb:)
Kôsszi mindenkinek aki vàlaszolt, este még irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!