Mikor tesztelnetek a helyemben? Ha terhes vagyok, akkor az aprilis 2-an tortent.
Szia!
Mi március 5.-én próbálkoztunk és 19.-én már nagyon-nagyon halványan de pozitív volt a tesztem, persze csak a reggeli vizelettel tesztelj. Sok sikert! Ha ennyire kitólódott a mensid akkor próbálkozhatsz ovulációs teszttel, de gonbdolom azt magad is tudod, hogy akinek 42 napos a mensije az kb a period 28 napján ovulál. Szóval kb a 25.napon kéne sexelnetek.
3.vagyok.Semmi tünetem,ami alapján azt mondanám,ez tutti baba.kicsit álmoskás vagyok nap közben,és tegnap öklendeztem a saját magam főzte töltött hústól.na ez volt gyanús.itt a görbém: [link]
Kicsit fáj a hasam,mintha meg akarna jönni.
Van már egy 5és fél éves kislányom.4.hónap próbálkozás volt most.
Akkor tényleg nem lenne értelme vezetni a görbét.Én ovu tesztet nem hasznéltam.Szerencsém volt,mert a dokinél pontfélidőben voltam hüvely flóra gond miatt,és mondta,még nem volt peteérésem,mire egy hét múlva vissza mentem,már üres volt a petefészkem.Közben nem volt tojcsis nyákom sem,csak egyszer szúrt a hasam,meg a hőm.egyértelmű volt.Dokibácsi meg rendbe hozta a kémhatást időben odalennt ezek szerint.
Az elsőnél én elöször csak a fáradságot éreztem.
Kíváncsi vagyok nagyon,mit tesztelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!