Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelnetek a helyemben...

Mikor tesztelnetek a helyemben? Ha terhes vagyok, akkor az aprilis 2-an tortent.

Figyelt kérdés
Masodik baban dolgozunk, es mivel a ferjem 3 hetes uzleti uton volt, aprilis 2-an (vagy utana) johetett ossze a babo. A ciklusom most nagyon kitolodott.. 42. napon vagyok,de nalam ez "normalis". A hasam alja feszul, sztem az emelygest es a faradekonysagot viszont csak bebeszelem magamnak. Clearblue tesztem van itthon!!
2009. ápr. 15. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát még reggel megpróbálnám azt a tesztet:)
2009. ápr. 15. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi március 5.-én próbálkoztunk és 19.-én már nagyon-nagyon halványan de pozitív volt a tesztem, persze csak a reggeli vizelettel tesztelj. Sok sikert! Ha ennyire kitólódott a mensid akkor próbálkozhatsz ovulációs teszttel, de gonbdolom azt magad is tudod, hogy akinek 42 napos a mensije az kb a period 28 napján ovulál. Szóval kb a 25.napon kéne sexelnetek.

2009. ápr. 15. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem április 1.-én volt peteérésem,és ma teszteltem pozitívat.Szerintem megpróbálhatod a tesztet.Clearblue tesztem volt nekem is,nagyon halovány,de ott a csík!Sok sikert!
2009. ápr. 15. 21:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszi!! Kedves 3., milyen tuneteket produkalsz?? Vagy csak kezdett kimaradni a menzeszed? Elso babas vagy? Gratulalok!!
2009. ápr. 15. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3.vagyok.Semmi tünetem,ami alapján azt mondanám,ez tutti baba.kicsit álmoskás vagyok nap közben,és tegnap öklendeztem a saját magam főzte töltött hústól.na ez volt gyanús.itt a görbém: [link]

Kicsit fáj a hasam,mintha meg akarna jönni.

Van már egy 5és fél éves kislányom.4.hónap próbálkozás volt most.

2009. ápr. 15. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
3.vagyok megint.Köszönöm
2009. ápr. 15. 21:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Szep a gorbed! En a homet nem vezetem, mert a 15 honapos lanyunk mindig mas idopontban ebred, magamat meg nem akarom ebreszteni. Ha most nem jott ossze (masodik honap volt meg csak) akkor megprobalkozom ovu teszttel a kovetkezoben. A lanyunkkal irtozatos mellfeszulesem volt, meg allando ehsegerzet.. ezeket most "hianyolom".
2009. ápr. 15. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tényleg nem lenne értelme vezetni a görbét.Én ovu tesztet nem hasznéltam.Szerencsém volt,mert a dokinél pontfélidőben voltam hüvely flóra gond miatt,és mondta,még nem volt peteérésem,mire egy hét múlva vissza mentem,már üres volt a petefészkem.Közben nem volt tojcsis nyákom sem,csak egyszer szúrt a hasam,meg a hőm.egyértelmű volt.Dokibácsi meg rendbe hozta a kémhatást időben odalennt ezek szerint.

Az elsőnél én elöször csak a fáradságot éreztem.

Kíváncsi vagyok nagyon,mit tesztelsz!

2009. ápr. 15. 21:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma meg nem teszteltem.. nem merek :(( Nem akarok negativat latni.. inkabb varok napot, es akkor!
2009. ápr. 16. 07:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia,én is másodikán estem teherbe,csak én szeptemberben.17én csináltam a tesztet,az kimutatta már.Az orvos egy héttel később még nem látott semmit,pár héttel később állapitotta csak meg hogy minden ok.
2009. ápr. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!