Járt már úgy más is, akinek vetélése volt, hogy utána pár hónapig nem volt menstruációja? Lehet ez az Utrogestan mellékhatása is?
Figyelt kérdés
Nekem jan. végén volt missedab műtétem, de azóta egyszer jött meg, de azt sem nevezném annak, meret annyira gyenge volt. Azóta semmi. Még a vetélés előtt UTROGESTANt szedtem, ami hormont tartalmaz. Okozhatja ez is, hogy nincs menzim? Mikor fog helyreállni? Már nagyon szeretnák próbálkozni.2009. ápr. 15. 20:43
1/1 anonim válasza:
Legjobb lenne ha elmennél dokihoz. Ez sehogyan sem normális, hacsak nem vagy terhes. Én mindenképpen felkeresném, mert miss. ab után meg kell jönnie rendesen előbb-utóbb. Kinek hogy, de nekem 28 napra jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!