Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sajnos most sem jött össze a...

Sajnos most sem jött össze a baba! Ha veszek egy forró fürdőt, amit eddig mellőztem az esetleges baba miatt, nem ártok vele a későbbiekre nézve?

Figyelt kérdés
2008. márc. 6. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
ha most nem vagy babas akkor vehetsz forro rürdőt? honnan tudod hogy nem vagy az? miota probálkoztok?
2008. márc. 6. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, merülj el jól a forró kádban.

Sajnálom hogy nem jött össze a baba, de ami késik nem múlik.

Biztos hamarosan babás leszel!

2008. márc. 6. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy percre pontosan megjött. Nagyon el vagyok keseredve, mert régóta próbálkozunk, több, mint másfél éve.
2008. márc. 6. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:

sajnálom

vegyél egy forró fürdőt és lazulj el, és űzd ki a negatív dolgokat a fejedből!

hidd el össze fog jönni, és remélem 6 hét mulva már boldogan itt irod,h minden rendben,babóca ott kuksol a pocidban!!

szorítok érted

2008. márc. 6. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
én tudom mit érzel. nekem sem jött még eddig össze .1 éve probálkozunk. tudom mein rossz. menj fel a www. babatervezők. otthona.net. ha igy nemjön be, akkor a googleba ird be,hogy babatervezők otthana, és kidob sok dolgot, és ott van a cime menj ra,A csajok késségel segitenek. több olyan van hogy soknak nemsikerül.
2008. márc. 6. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!