Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni, hogy minél...

Mit lehet tenni, hogy minél hamarabb teherbe essek? A szexen kívűl! Gyógyteára, homeopátiás szerekre gondolok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm a béres cseppre esküszik. Az első babáját elvetélte és sokáig nem sikerült nekik a teherbeesés, aztán használta a cseppeket és született egy kisfia aki most már nagykorú. Majd volt egy halvaszülése, mikor lelkileg rendbe jött ismét csepegtetett és született egy kislánya aki már négy éves, úgyhogy lehet benne valami. Legalábbis neki ez segített. Sok sikert kivánok.
2009. ápr. 15. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha nincs semmi bajod,akkor középidőig málnalevéltea+cickafarkfűtea,középidőtől pedig palástfűtea.Homeopátiás szerek közül a Gynex-től 1-1,5 hónap alatt állitólag bejön a teherbeesés.Olvastam,hogy segit a méhpempő és a testosteronum is.De egyszerre sose alkalmazd.Mindig csak az egyiket próbáld meg!
2009. ápr. 15. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megpróbálom!
2009. ápr. 15. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként nem ilyen jellegű tanácsra voltál kíváncsi, de azért leírom, amit hallottam (igyekszem izlésesen leirni), hogy szeretkezés közben gyermekáldás szempontjából nem árt, ha a leendő apuka érez előbb gyönyört és csak utána az anyuka, mert az orgazmus után a kisfickók jobban benn maradnak. Ez úgymond olyan, mintha helyettesítené a felpolcolást.( A béres cseppben viszont lehet van valami, és nem árt, az is biztos, csak egészségesebb leszel tőle, én kipróbálnám a helyedben)Sok sikert!
2009. ápr. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!