Az ovulácio előtt is felmegy a hőm?
Figyelt kérdés
Holnap ovulálnék, de ma már 36,8, ha terhes lennék is felmenne? 9. napon voltam együtt a barátommal.2008. márc. 6. 12:27
1/6 anonim válasza:
Valószínű előbb volt az ovulációd, mint gondolnád.
Ha terhes lennél, akkor is előbb volt az ovulációd. Tehát mindenképpen előbb volt az ovulációd mint ahogy felment a hőd :)
3/6 A kérdező kommentje:
akkor van esélyam, hogy terhes legyek? vay nem sok, mert nem a ciklus közepén voltunk együtt. a naptármódszer szerint holnap kellen lennie, de fáradékony vagyok és fály a derekam... mi lehet ez?
2008. márc. 6. 12:31
4/6 anonim válasza:
Lehet. De a ciklusnapjaid számától is függ. Ha 25-27 napos akkor igen. Én még ma bevetném magam a helyedbe... :)
5/6 anonim válasza:
A derékfájás nem tudom mi, de lehet hogy a peteérés utáni jel.
6/6 A kérdező kommentje:
hát jó, tutira kell menni :D
köszönöm...
2008. márc. 6. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!