Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megbízható terhességi teszt?

Megbízható terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan terhességi tesztet ajánlani, amelyik az együttléttől számított legrövidebb időn belül, megbízhatóan jelzi a terhességet, ill. az ellenkezőjét? Pesten hol és kb. mennyiért lehet beszerezni? (Egyáltalán mikor érdemes legkorábban tesztelni?) Köszi
2009. ápr. 15. 13:26
 1/7 anonim válasza:
100%
Ha biztosra akarsz menni, akkor az elmaradt menzi napján tesztelj. 10-es érzékenységű tesztet vegyél. A gyógyszertárban segítenek.
2009. ápr. 15. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha biztosat akarsz akkor várj a nem várt napjáig minimum (van akinek akkor sem mutatja ki), így a legbiztosabbat pár napos késéssel reggeli vizeletből csináld. A túl korai tesztelés adhat téves információt!

Ha vársz a nem várt napjáig már bármelyik teszt kimutatja. Nekem aznap a lily, Clearblue, One Minute (ezeket DM-ben vettem) is kimutatta. De gyógyszertárban is tudnak adni valami jót.

2009. ápr. 15. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha tényleg biztosra akarsz menni, akkor szerintem Romedet vegyél a gyógyszertárban.

Elég olcsó, könnyen használható, és 100%-ra megmonja, terhes vagy-e.

Én ezt vettem anno, és máshonnét is jókat hallottam róla.

(Romed terhességi gyorsteszt)

Sok sikert!

2011. szept. 23. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokfélét olvasni a terhességi tesztekről, hogy mennyire pontos és higiénikus egyik másik...

Amit én biztosan tudok, hogy én romed terhességi tesztet használtam, és az azonnal kimutatta az eredményt!

2011. okt. 3. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
ROMED - még mindig hibátlan - második gyerek is útban:)
2011. okt. 13. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztcsík a ROMEDNÉL 300 Ft-tól van, aki nem szereti, ha le kell pisilnie a kezét, annak tudom ajánlani!
2011. okt. 25. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Többféle is van a piacon , ami megbízható.

Én a Romed Terhességi tesztről tudok mondani - meg vagyok vele elégedve. Olcsó, higiénikus, és jó eredményt adott.

2011. nov. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!