Megbízható terhességi teszt?
Igen, ha biztosat akarsz akkor várj a nem várt napjáig minimum (van akinek akkor sem mutatja ki), így a legbiztosabbat pár napos késéssel reggeli vizeletből csináld. A túl korai tesztelés adhat téves információt!
Ha vársz a nem várt napjáig már bármelyik teszt kimutatja. Nekem aznap a lily, Clearblue, One Minute (ezeket DM-ben vettem) is kimutatta. De gyógyszertárban is tudnak adni valami jót.
Szia!
Ha tényleg biztosra akarsz menni, akkor szerintem Romedet vegyél a gyógyszertárban.
Elég olcsó, könnyen használható, és 100%-ra megmonja, terhes vagy-e.
Én ezt vettem anno, és máshonnét is jókat hallottam róla.
(Romed terhességi gyorsteszt)
Sok sikert!
Sokfélét olvasni a terhességi tesztekről, hogy mennyire pontos és higiénikus egyik másik...
Amit én biztosan tudok, hogy én romed terhességi tesztet használtam, és az azonnal kimutatta az eredményt!
Többféle is van a piacon , ami megbízható.
Én a Romed Terhességi tesztről tudok mondani - meg vagyok vele elégedve. Olcsó, higiénikus, és jó eredményt adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!