Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Védekeztünk...

Terhes lehetek? Védekeztünk óvszerrel, de nem esküdnék meg rá, hogy a barátom kezén soha nem volt semmi.

Figyelt kérdés

5 napja késik és feszül a mellem és érzékeny is. A hőmet soha nem mértem, csak most este és 36.9 volt?

Késhet esetleg amoxicillintől? (ez antibiotikum

2009. ápr. 14. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
késhet. meg késhet az idegességedtől is. Arra nem is gondoltál, hogy egy tesztet elvégezz?
2009. ápr. 14. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Késhet a gyógyszertől is. HA rendszeres szexuális életet éltek, jobb lenne valami enyhébb fogigátlót szedned, és megúszod a havi idegeskedést.:)

Nem hinném a kézen lévő(akár)spermától teherbe lehetne esni. Levegőn volt előtte. Hamar elpusztul az a mennyiség. Tesztelj, és ha nem vagy terhes, irass fogigátlót:)

2009. ápr. 14. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok. Most teszteltem negatívat. Persze nem nyugodtam meg maximálisan, mert fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem, nem éreztem ovulációs fájdalmakat...

Várok még néhány napot, aztán ha semmi, akkor megyek orvoshoz!

Köszi még egyszer.

2009. ápr. 15. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor nyugodhatsz meg, ha jól csináltad a tesztet! Kivártad a 2 hetet az aktus után??? Mert ha nem, akkor hamis az eredmény, hisz addig meg sem történik az esetleges beágyazódás, amit kimutathatna a teszt.
2009. ápr. 15. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy elég sokszor szinte mindennap együtt voltunk, úh. tudom hogy nem nyugodhatok meg :S
2009. ápr. 15. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!