Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma együtt voltam a barátommal,...

Ma együtt voltam a barátommal, természetesen védekeztünk. Extrémebb helyen próbáltuk ki(misszionárius pózba)és a gumi bennem maradt. Mennyi eselye van annak, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A barátom még azelőtt kiveszi,mielőtt "összemenne".A menstruációm két napja ért véget.Amikor kivettem a gumit(nem volt bennem teljesen,mert a fele kilógott)a végében volt vmennyi sperma meg nagyjából össze volt ragadva.Mennyi esélyem van,hogy sok sperma került belém?Nagy az esélye a teherbeesésnek.
2009. ápr. 14. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy ment beléd sperma annak nagy az esélye, de hogy terhes is lettél annak annál kevesebb. Legalábbis a menstruációdat nézve. Én nem vennék be 72 órásat,mert elég nyugodt típus vagyok, nem hiszem, hogy terhes lennék, de ha mégis lenne helye a babának. Ha nálad ez nem így van akkor inkább vegyél egy eseményutánit, jobb félni mint megijedni alapon.
2009. ápr. 14. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elég kicsi az esélye.

De hogy hogy jön ide, hogy hol szexeltetek azt nem tudom :S

2009. ápr. 14. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:

tényleg nem lényeges,hogy hol volt..

szóval nincs nagy félni valóm?Tudom,hogy jobban is vigyázhattunk volna:S

2009. ápr. 14. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
volt am valakivel már hasonló?
2009. ápr. 14. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, szia! Ne haragudj, de ha nem szeretnél babát akkor én most beléd rakom az ideget...sajnos, de gondoltam inkább leírom az esetem.

Ugyanez történt nálunk is, mint nálatok. Kicsit később vette ki belőlem, már kezdett összemenni a pénisze és a gumi bent maradt, egy kicsi lógott ki belőlem, de gyorsan kikapta.

Úgy vettük észre benne maradt minden a gumiban, mert elég sok volt, de pár hét múlva kiderült, hogy valamennyi mégiscsak bejuthatott.

Mi örültünk a babának, nálunk nem volt gond.

Azt hozzá kell tennem, hogy nálunk a baleset a ciklusom 15. napján történt.

2009. ápr. 14. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:

hát ezzel most eléggé ideges lettem.Nekem a menstruációm után 2 nappal történt.Tegnap voltunk együtt..tehát h hnap vennék 72 órás tabit,akkor már késő lenne?

Tényleg nem hiszem h került volna belém,mert maga az óvszer szájá kint volt..összecsíptem a végét és kivettem.

2009. ápr. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!