Művi vetéléssel "befejezett" terhesség után azonnal/legkorábban ki esett teherbe?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 19:03
1/9 anonim válasza:
nekem nemrég járt le a 3 hónap, most kezdjük újra a próbálkozást. Az elöző rögtön elsőre összejött, remélem ez is.
2/9 anonim válasza:
Mi megvártuk az első mensit, ami 28 napra jött meg műtét után. A következő már nem jött meg, most 15 hetes vagyok:)
3/9 A kérdező kommentje:
1. Minden rendben lesz...
2. Nagyon örülök, hogy sikerült!
2009. ápr. 14. 20:22
4/9 anonim válasza:
Szia! Márciusban volt a műtét és szeptemberben már + lett a teszt, elsőre összejött.
5/9 anonim válasza:
Nekem jan 30-án volt a műtét, egyszer megjött márc 10-én, azóta van 3 pozitív tesztem, még nem voltam dokinál, hétfőig várok. Nehéz kibírni, el sem merem hinni..., remélem méhen belül van és megmarad a kis lurkó!
6/9 anonim válasza:
nekem decemberben volt, szombaton voltam nődokinál, szabad utat adott a próbálkozásra, csak arra kért, hogy addig várjak, míg megint meg nem csinálom a vértesztet toxóra és citomegalovírusra. Szóval holnap reggel már megyek is vérvételre. Remélem, nem lesz semmi baj, és a májusi menzi már nem fog megjönni
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 2008 áprilisában kellett műtétileg befejezni, május elején megjött,aztán már nem... és most már 2.5 fél hónapos a kislányom! :-)
Sok sikert Nektek is!
8/9 anonim válasza:
Nekem 2007 szept. elején volt a műtét, december végén elsőre terhes lettem, de sajnos méhen kívüli volt. 2008. febr. elején műtét (laparoszkópia), áprilisban már megint terhes voltam. Holnap lesz 3 hónapos a kisfiam:)
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a (jó) példáknak, sok erőt meríthetek!
2009. ápr. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!