Méhen kívüli terhesség hanyadik héttől okozhat gondot?
Erről az orvosnak kellene bővebb tájékoztatást adni.vagy nem te vagy terhes?
Nem az én tapasztalatom,de mikor kórházban voltam, volt mellettem egy lány, akinek méhen kívüli terhessége volt. Egy hónapig tartották benn a kórházban megfigyelésen. A petevezetékében volt a megtermékenyült petesejt(mivel spirál volt neki fölrakva, amúgy elvileg nem is lett volna szabad teherbe esnie). Szóval amikor egy hónap után hazaengedték mivel nem volt semmi baj, azt gondolták hátha felszívódik, rá követő két nap múlva hozták be, mert elpukkant a petevezetéke, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, mert már egy liter vér volt a hasában.De jól sikerült a műtét,5 nap után kiengedték, és azóta is jól van.
Ez nem igazán válasz a kérdésedre, de mivel nem vagyok orvos, nem tudom mikortól lehet veszélyes. Csak a tapasztalatomat tudtam megosztani.
Csak informálódtam, még az se biztos hogy terhes vagyok.
Köszönöm, azért biztos másnak is hasznosak ezek a válaszok.
Tutira nem vagyok terhes, nagyon megjött. Pedig olyan hőemelkedést produkáltam előtte, mérget vettem volna rá, hogy az vagyok. Sose szokott 36.9 feletti hőemelkedésem lenni menzesz előtt, most meg 37 és 37.3 közt voltam.
Nem értem.
Valószínű az történt, hogy mivel életemben először ment el bennem a párom, totálisan bemagyaráztam magamnak hogy teherbe estem és a testem ennek engedelmeskedve megemelte a hőt. Nem tudom mással magyarázni. A menzi előtt 1 nappal a hőm lement és kutya bajom, azon kívül hogy ramatyul érzem magam a menzi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!